Најновије

ШАРАДА У ЊУЈОРКУ: Шта знају мафијаши о паљењу српске светиње?

Албанац Џон Алите, некадашњи плаћени убица њујоршког подземља, тврди да није подметнуо пожар у цркви Светог Саве на Менхетну.

Пожар у цркви Светог Саве на Менхетну (Фото: ЈуТјуб)

Он тврди да му све смешта бивши шеф Џон Готи млађи, вођа италијанског клана. Чланови најчувеније мафијашке породице Гамбино из Њујорка заратили су због недавног пожара у српској саборној цркви Светог Саве на Менхетну.
Пре неколико дана у медије је дошла информација да се сумња да је у паљењу српске цркве у Њујорку учествовала албанска мафија. У појединим српским медијима је касније Џон Алите, мафијаш албанског порекла и бивши плаћени убица, означен као могући кривац за изазивање ватре у православној светињи на Васкрс. Међутим, у новинама су се сада појавили наводи да Алите оштро одбацује те тврдње и оптужује бившег сарадника и кума озлоглашене мафијашке породице Гамбино Џона Готија млађег за пласирање таквих информација, а Готи, с друге стране, тврди да Алите користи ову ситуацију за стицање новца и популарности. Иако ове оптужбе круже медијима практично од Васкрса, за сада није било информација о томе да ли их је њујоршка полиција и испитала. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА