Најновије

Дечак (6) тврди да је био жена у прошлом животу и да је умро у пожару! Има и доказе! (ВИДЕО)

Рекао је да је имао црну косу, али је умро у пожару и видео Бога, који га је затим гурнуо назад на земљу, па се родио као беба коју су назвали Лук.

Дечак (6) тврди да је био жена у прошлом животу и да је умро у пожару (Фото: Јутјуб)

Лук Рулман (6) из Синсинтетија, Охајо је почео да све ствари у својој околини назива речју "пам". У почетку, његова мама није знала о чему се ради, али ускоро је Лук почео да има крајње занимљиве изјаве. 
Тврдио је да је у прошлом животу био жена са црном косом, која је умрла у пожару, у Чикагу, отишла код Бога и вратила се као беба коју су назвали Лук. 
- Имао је обичај да каже 'Када сам био жена, имао сам црну косу', или 'Када сам био жена, носио сам такве минђуше' - наводи Лукова мама Ерика. 
Лукова мама је одлучила да провери његове тврдње и заиста је пронашла једну жену по имену Пам, тј, Памела Робинсон која је 1993. године умрла у пожару, у хотелу у Чикагу. Поред тога, она каже да је Лук знао неке ствари које никако није могао сам да научи. 
ТВ емисија која се бави паранормалним стварима је била заинтересована за Луков случај, па су му показали неколико фотографија разних жена, од којих је он одмах одабрао Памелу. 
Ово је било довољно за Ерику да потражи Памелину породицу која јој је испричала нешто више о њеној личности. Испоставило се да је много слична Луковој. На пример, Робинсонова је волела Стивија Вондера, као и Ерикин син, а такође и да свира клавијатуре, у чему Лук такође ужива, наравно у дечјој варијанти. 
Погледајте његову причу: Извор: Телеграф/dailymail.co.uk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА