Најновије

Кристијан открива из затвора шта је прва ствар коју ће урадити по изласку!

Кристијан Голубовић је у интервјуу за “Ало!” причао је о томе како време проводи у “Забели”. Он је открио како му је у затвору, као и ко га посећује.

Кристијан (Фото: ЈуТјуб)

– Само моја Ивана (супруга, прим. аут). То право имају још само адвокати. Неистина је да ме посећују разноразне особе. То није дозвољено, а мени је Ивана лично најбитнија – рекао је Кристијан и демантовао да га је посећивала Балерина.
– Чиста је лаж да ми је она (Јелена Милошевић балерина, прим. аут) било шта послала и и била ми у посети – икада! Такве неистине вређају моју породицу – навео је Голубовић.
На питање да ли је лакше с цимерима у затвору него у ријалитију, Кристијан је одговорио следеће:
– У соби сам са културним и педантним момком, који не пуши, не пије лекове, тренира и поштује старије. У затвору је много лакше, у ријалитију је ретко ко разуман. Изузев пар њих, већина људи ништа не вреди. Господин Жељко Митровић ми је дао огроман новац да им дам пример, али нису научили ништа. Нажалост! – истиче Голубовић и додао какви су му планови када изађе из затвора:
– Прво са својом породицом идем на дуг одмор – море, сунце, мир и срећа. Далеко од свега и свих који могу да нас поремете у уживању – закључио је он. Погледајте ОВДЕ ко се преселио близу Марјановића у Борчу! Извор: Ало / Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА