Најновије

ДЕЛИЈЕ ЗА КОСМЕТ: Овај видео ће вас оставити без даха (ВИДЕО)

Фондација „Делије“ по ко зна који пут показује велику бригу за свој народ на Косову и Метохији. Још један хуманитарни концерт под организацијом Фондације „Делије“ одржава се 3. септембра у Требињу.

Бакљада као најава (Фото: Јутјуб)

Делије поручују да не заборављају наше светиње на Космету, а најугроженијима дају наду да нису остављени и одбачени од своје браће. Oни су као најаву хуманитарног концерта организовали велику бакљаду поред цркве у Требињу, а снимак акције оставља без даха. 

Приход од улазница намењен је обнови православних светиња на Косову и Метохији, и то: стављању под кров цркве Светог Луке у Грабовцу, постављању капије у манастиру Девине Воде, изради трона за икону Пресвете Богородице у манастиру Бањска. - Ако средства дозволе, она ће бити трошена још и на наставак обнове конака у манастиру Драганац и на поплочавање монашког дворишта у Високим Дечанима - стоји у саопштењу Фондације „Делије“. Концерт ће се одржати на Стадиону малих спортова "Александар Маслеша", 3. септембра у 20 сати. Извор: Oslobodjenje.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА