Najnovije

DELIJE ZA KOSMET: Ovaj video će vas ostaviti bez daha (VIDEO)

Fondacija „Delije“ po ko zna koji put pokazuje veliku brigu za svoj narod na Kosovu i Metohiji. Još jedan humanitarni koncert pod organizacijom Fondacije „Delije“ održava se 3. septembra u Trebinju.

Bakljada kao najava (Foto: Jutjub)

Delije poručuju da ne zaboravljaju naše svetinje na Kosmetu, a najugroženijima daju nadu da nisu ostavljeni i odbačeni od svoje braće. Oni su kao najavu humanitarnog koncerta organizovali veliku bakljadu pored crkve u Trebinju, a snimak akcije ostavlja bez daha. 

Prihod od ulaznica namenjen je obnovi pravoslavnih svetinja na Kosovu i Metohiji, i to: stavljanju pod krov crkve Svetog Luke u Grabovcu, postavljanju kapije u manastiru Devine Vode, izradi trona za ikonu Presvete Bogorodice u manastiru Banjska. - Ako sredstva dozvole, ona će biti trošena još i na nastavak obnove konaka u manastiru Draganac i na popločavanje monaškog dvorišta u Visokim Dečanima - stoji u saopštenju Fondacije „Delije“. Koncert će se održati na Stadionu malih sportova "Aleksandar Masleša", 3. septembra u 20 sati. Izvor: Oslobodjenje.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA