Најновије

ОБРАДОВИЋ: Шешељ није опозиција, он је Вучићев кандидат!

Лидер Двери Бошко Обрадовић изјавио је за Н1 да су Двери у скупштинским наступима показале да су права опозиција власти.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Осим тога, како каже, показали су и колико има потребе да они имају свог кандидата на председничким изборима.
Он каже да је већ пет месеци у кампањи за председника Србије и да се ни у једном тренутку није разматрала подршка неком другом кандидату за председника Србије.
- Нема сличне политике коју Двери заступају и била би штета да политика која побеђује широм света нема свог кандидата - рекао је он. 
Каже да је кључно да се види ко ће бити кандидат Српске напредне странке и да, како наводи, коначно изађу на један телевизијски дуел. 
- Да грађани чују да су они пет година на власти, да су прекршили предизборна обећања, да нема истинске борбе против криминала и корупције...То да још увек немају кандидата говори о неозбиљности напредњака - сматра Обрадовић. 
Према његовом мишљењу, ако се не кандидује Томислав Николић то би значило да је био лош председник. 
- Зашто СНС не би кандидовала неког ко је добро радио свој посао? А тек је трагикомично да се кандидује Александар Вучић јер је тек пре неколико месеци постао председник Владе, а при томе је јавно говорио да се никада неће бити председник - подсећа Обрадовић. 
Лидер Двери сматра да Војислав Шешељ "није опозициони кандидат, већ Вучићев". 
- Шешељ никада озбиљно није критиковао Александра Вучића и он служи за одвлачење патриотских гласова и збуњивање јавног мнења - сматра он. 
Говорећи о кандидатурама Вука Јеремића и Саше Јанковића, Обрадовић каже да они јесу опозициони кандидати, али да су им политике различите у односу на Двери. 
- Обојица се залажу за наставак европских интеграција, која је онда разлика између њих и Вучића и Николића? То је иста политика - сматра Обрадовић и додаје да Србији треба "свеж, нов, аутентичан кандидат, домаћи производ" и да је он тај кандидат. Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА