Најновије

СНС: Не пада нам на памет да приватизујемо ЕПС

Никоме не пада на памет да приватизује ЕПС, саопштила је чланица Председништва СНС Александра Томић.

Александра Томић (Фото: Јутјуб)

- Вук Јеремић је вечерас поново подсетио Србију да је патолошки лажов и јефтини демагог, који не пропушта прилику да се руга градјанима сваког дана - пише у саопштењу Александре Томић.
Она је додала да је "Тадићев потрчко и најгори министар најгоре владе Србије" и даље у заблуди да је народ заборавио да су он и његови досовски компањони уништили и распродали све у Србији. 
Јеремић, председник Центра за медјународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД) изјавио је раније у разговору са градјанима Краљева да је афера са децембарским рачунима за струју само једна од илустрација неодговорности актуелне власти и изразио забринутост да иза свега стоји намера да се ЕПС приватизује. 
- Наравно да никоме не пада на памет да приватизује ЕПС, већ напротив - желимо да осавремењујемо наш енергетски систем и да га развијамо, и то не само у Србији, него и у региону - истакла је она. 
- Јеремићу бих поручила и да се мане ћорава посла и плана поновног уништавања Србије, јер нас је са својим паметњаковићима, Борисом Тадићем, Душаном Петровићем и сличнима, уназадио за читав век, и уверена сам да ће му то градјани недвосмислено показати у најскорије време - пише у саопштењу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА