Najnovije

SNS: Ne pada nam na pamet da privatizujemo EPS

Nikome ne pada na pamet da privatizuje EPS, saopštila je članica Predsedništva SNS Aleksandra Tomić.

Aleksandra Tomić (Foto: Jutjub)

- Vuk Jeremić je večeras ponovo podsetio Srbiju da je patološki lažov i jeftini demagog, koji ne propušta priliku da se ruga gradjanima svakog dana - piše u saopštenju Aleksandre Tomić.
Ona je dodala da je "Tadićev potrčko i najgori ministar najgore vlade Srbije" i dalje u zabludi da je narod zaboravio da su on i njegovi dosovski kompanjoni uništili i rasprodali sve u Srbiji. 
Jeremić, predsednik Centra za medjunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) izjavio je ranije u razgovoru sa gradjanima Kraljeva da je afera sa decembarskim računima za struju samo jedna od ilustracija neodgovornosti aktuelne vlasti i izrazio zabrinutost da iza svega stoji namera da se EPS privatizuje. 
- Naravno da nikome ne pada na pamet da privatizuje EPS, već naprotiv - želimo da osavremenjujemo naš energetski sistem i da ga razvijamo, i to ne samo u Srbiji, nego i u regionu - istakla je ona. 
- Jeremiću bih poručila i da se mane ćorava posla i plana ponovnog uništavanja Srbije, jer nas je sa svojim pametnjakovićima, Borisom Tadićem, Dušanom Petrovićem i sličnima, unazadio za čitav vek, i uverena sam da će mu to gradjani nedvosmisleno pokazati u najskorije vreme - piše u saopštenju. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA