Најновије

ТАДИЋ: Вучићу, ти си Хитлер!

Некадашњи председник Србије Борис Тадић актуелног председника Александра Вучића у свом саопштењу упоредио је са нацистичким диктатором . Он је, наиме, рекао да је Вучић “љубљени фирер, експерт једино за бесомучно лагање”. Додао је и да “у својим безочним лажима и извртању истине напредњаци очигледно следе Гебелсов наук, али и он би им позавидео на нивоу потпуног игнорисања истине”.

Борис Тадић (Фото: Јутјуб)

Министарка за европске интреграције Јадранка Јоксимовић, каже да овакве квалификације само говоре о Тадићевој политичкој неодговорности.
 - Олако се у Србији износе квалификације које су у неким европским земљама законски санкционисане. Поред тога, то говори о његовој политичкој неодговорности, што су грађани већ препознали - навела је министарка.
Потпредседник СНС-а Миленко Јованов поручио је да је Борис Тадић особа за жаљење, а не за било какво озбиљно коментарисање.
 - Коме он да држи лекције о игнорисању истине, када он већ пет година игнорише истину да је изгубио на изборима, да упропастио све чега се дотакао, да само он о себи мисли да је леп, паметан и успешан и да никига на овом свету није брига за то шта он мисли... Својевремено је рекао “видимо се у неком другом филму”, а сада видимо да је тај “филм”, заправо, трагикомедија у којој један офуцани манекен, заљубљен у себе, халуцинира да је битан политичар. Није ни њему, јаднику, лако - рекао је Јованов.
Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић рекла је, одговарајући бившем председнику Србије Борису Тадићу, да то што није био у Србији за време протеста због једностраног проглашења незавиности Косова за њу представља - бекство.
Како је навела у саопштењу, “не зна” како би се другачије могло назвати то што Тадић није био на митингу који је данима најављиван, на којем су говорили и тадашњи премијер Војислав Коштуница, лидер опозиције Томислав Николић, тенисер Новак Ђоковић, Емир Кустурица, Дејан Бодирога, Милорад Додик и други, “а нема тадашњег председника Србије”.
- Како се зове кад се те вечери 21. фебруара око 20 часова бивши председник Тадић огласи из Румуније апелом да се ‘нереди у граду зауставе’, мада су и сви организатори митинга осудили насиље у Београду и паљење немачке и америчке амбасаде. А онда се врати у Србију када су немири већ били завршени”, каже она.
Како додаје, можда ће неки, па и бивши председник Србије, ово назвати заборавом.
- По мени то је било бежање и верујем да нисам усамљена у том мишљењу - закључила је она.

Вулин: Борис је облак сујете

Министар одбране Александар Вулин каже да је Тадић лечећи своју сујету на овај начин увредио све жртве нацизма.
- Из поштовања према жртвама нацизма нико у цивилизовном свету не би тако нешто изговорио. Са тако тешким речима нико ко воли Србију и ко поштује успомену на жртве нацизма не би се играо лечећи своју сујету. Није у питању само безочна лаж већ је Тадић увредио све грађане Србије који гласају за Александра Вучића, сваког антифашисту, потомке жртава нацизма, али и Србију. Још једном је потврдио да је због мржње према Вучићу спреман на све па и да увреди земљу којој је био председник. Зато Тадићу треба веровати да је био искрен када је на ХРТ рекао да није поносан што је председник Србије. Све остало је лаж! - казао је Вулин.
Хојт Ји постаје амерички амбасадор у Скопљу и убрзано уводи Македонију у НАТО? Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Борис Тадић - "Да сам ја потписао Бриселски споразум, горела би Србија"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА