Најновије

КАКО СУ АМЕРИКАНЦИ И КУРДИ ХТЕЛИ ДА ПРЕВАРЕ СВЕТ: Видео докази сарадње америчке коалиције са ИД, ово је необориво (ВИДЕО)

Истина о сарадњи САД и Исламске државе у Раки више се не може сакрити, а ни сами Американци не покушавају да је демантују али желе да је ублаже.

Документарац британске телевизије (Фото: Јутјуб)

Иако је прво негирано да су дозволили евакуцију ИД из Раке, а затим саопштено да су пропустили само мали број локалних бораца док су страни остављене да изгину, размере договора биле су мого веће. У међувремену Руси су објавили фотографије конвоја ИД који су надлетали амерички авиони али га нису напали а фотографије можете видети ОВДЕ. Затим је бритнски БиБиСи објавио сведочења возача у конвоју који су открили праве размере овог договора и откриле лаж америчке војске а о томе можете читати ОВДЕ. Сада је британска телевизија емитовала  и снимке са лица места. Новинари су посетили болницу у Раки одакле је конвој ИД кренуо а затим снимили возаче који су открили размере евакуације. - Колона је била дугачка 6-7 коломентара. У њој су били борци разних националности, велики број странаца из Француске, Саудијсе Арабије, Кине, Јемена итд... Били су наоружани и опасани појасима за самоубиства. У конвоју је било око 100 камиона и аутобуса и велики број  возила терориста - открили су истину возачи и тако показали да су тврдње САД лаж. Мапу онога што је остало од моћног калифата погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Боннус видео

Борбе САА са ИД.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА