Најновије

ВЕЗА ИЗМЕЂУ ЦИА И ТРЕЋЕГ РАЈХА: Ево ко је био украјински "поглавар" Степан Бандера!

Електронска бибилиотека Централне обавештајне агенције је објавила документ на четири стране из 1951. године, у ком се наводи да је икона украјинског национализма, Степан Бандера, био немачки шпијун.

Степан Бандера (Илустрација: myklad.biz)

Ови документи су се пребачени у електронску форму пре 10 година, али су постали доступни јавности тек недавно. Схватајући да су случајности у овом одељењу изузетно ретке, може се претпоставити да се припрема нова фаза специјалне операције у Украјини. Украјински радикални националисти би требало двапут да размисле о својој будућој судбини и томе да ли их припремају за одбацивање. Ако овај документ није довољан, можете копати дубље у архиве ЦИА. Биће вам на располагању 293 страница различитих докумената на тему нацизма и Бандере лично. Сазнаћете да је Степан Бандера сарађивао не само са Трећим рајхом, већ и са самом ЦИА.

У документима се директно наводи да је Степан Бандера - украјински фашиста и Хитлеров професионални шпијун, који је носио и немачко конспиративно име 'Конзул 2'. Немачки лист Дер Спиегел, је још давне 1959. године, када је Бандера и умро, писао о томе зашто је он пуштен из пољског затвора. За оне који желе више да сазнају о разоткривеним тајнама "украјинског Павелића", у претрази онлајн базе података вам може помоћи да користите "Consul 2" а не "Степан Бандера", пошто је у највећем броју докумената ЦИА управо тако називан украјински "поглавар". Којих 13 породица контролише читав свет, прочитајте ОВДЕ.
Извор: Webtribune.rs, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Украјинци овако сваке године славе рођендан Степана Бандере:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА