Најновије

ДВЕРИ ОШТРО: Од Српске листе српско је само име!

Лажни заштитници српских интереса на КиМ су све само нису Српска листа, oд Српске листе српско је остало само име- наводе у саопштењу Двери.

Председник Двери Бошко Обрадовић (Фото: сајт Двери)

Двери подсећају да су пре 6 месеци поднели захтев Маји Гојковић да се хитно одржи ванредна седница Народне скупштине на тему актуелне ситуације на Косову и Метохији. - Све што можемо да очекујемо од удружене интересно-мафијашке политичке спреге против српских интереса на КиМ, на релацији Београд-Брисел-Приштина, је политички маркетинг и предизборна кампања у циљу обмањивања јавности- сматрају Двери.
Даље напомињу да Срби на КиМ одавно немају поверење у државни врх Србије и знају да су препуштени сами себи, остављени и одбачени од своје државе. Али зато не мањка ријалити програма од Косовског воза, преко Томиног звецкања оружијем, до најновије фарсе о рату која је прикрила активирање међународног позивног броја +383 за тзв.Косово.
- Српски народ на Косову и Метохији по ко зна који пут у историји, након ратног страдања, овог пута од НАТО бомби са осиромашеним ураном, трпи зулум страног завојевача, који бесомучно и неконтролисано црпи природна богатства Републике Србије без икакве надокнаде или трунке одговорности. Део народа ћути и гледа како да преживи на својим огњиштима, а део је уцењен и преплашен притисцима из Београда и њихових батинаша са севера Косова. Ови обесправљени људи, да не би изгубили своја радна места у то још мало српских институција на КиМ, по радном задатку СНС-а и Вулина, хитају ка шинама Косовског воза и пуне тргове зарад клицања вођи и његовој катастрофалној политици, како на КиМ, тако и у остатку Србије- наводе у саопштењу Двери. Двери наглашавају како месец дана чекају одговор надлежних да ли се на територији општине Грачаница месечно реализује око 150 купопродајних уговора којима Срби своју имовину продају Албанцима. - Немамо ни одговор ко је узео више пара од припадника тзв.Српске листе за Тачијев избор за тзв. председника тзв. Косова! За колики износ се тргује српским интересима и да ли су и Вучић и Вулин учестовали у томе или су се надметали са својим послушницима са Српске листе у степену бестидне сарадње са шиптарским параинституцијама у јужној српској покрајини- наводи ова странка у свом саопштењу. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА