Најновије

Ђилас би да опет буде градоначелник, али...

Бивши председник демократа и градоначелник Београда Драган Ђилас озбиљно размишља да ли да се врати у политику на изборима у Београду следеће године или пак да сачека парламентарне изборе.

Ђилас (Фото: Медија центар Београд)

Он одавно ради истраживања јавног мнења и процењује какве су му шансе, али није задовољан јер први резултати које је добио показују да више нема ни изблиза ону подршку Београђана коју је имао пре неколико година.
- Ђилас има велику жељу да поново управља Београдом, али и огроман страх од могућег неуспеха на изборима. То би му тешко пало. Управо због тога му стално неколико еминиентних истарживачких кућа уради истраживања - објашњава извор и додаје да се Ђилас разочарао када је видео резултате истраживања који показују да више нема подршку Београђана.
- Он је радио истраживања да би проценио да ли погодан тренутак да се врати у политику. Међутим резултати су били поражавајући. Чини се да Београђани нису заборавили на афере и велике промашене инвестиције - наводи извор и додаје да блиски сарадници и те како врше притисак на Ђиласа.
- Људи из његове околине га охрабрују и наговарају да се кандидује, међутим он им константно понавља да не жели да се избалмира лошим резултатом, да му није довољно само да пређе цензус и уђе у власт у Београду, већ да жели да победи - наводи  извор и додаје да постоји могућност да Ђилас сачека парламентарне изборе да би се вратио на политичку сцену.
Према његовим речим Ђилас се, такође, плаши да грађани, поред афера везаних за град, нису заборавили сукоб који се десио између њега и његовог таста што је упропастило његов имиџ.
Подсећања ради, крајем 2014. године одиграла се права породична драма у дому Драгана Ђиласа. Све је почело свађом између Драгана Ђиласа и његове сада већ бивше супруге Иве.
- Та свађа је трајала неко време. А онда је Драганова ташта узела нож и кренула на њега, пошто је он грубо гурнуо Иву, која је ударила у зид. Због галаме која је допирала из просторије у којој се све то одигравало, дошао је и Ивин отац Слободан Пелевић, који је био потпуно затечен оним што је видео – навео је тада наш извор. Према његовим речима, када је Слободан видео ћерку Иву и своју супругу, које су у том часу биле видно потресене, као и разјареног зета Драгана Ђиласа, пао му је мрак на очи.
- Он је вичући питао Ђиласа: “Шта то радиш?”, и кренуо на њега да се физички обрачуна. Ђилас је почео да млатара рукама покушавајући да се одбрани од таста. Тако га је више пута ударио по глави - објашњавао је тада извор и додао да је Слободана у једном моменту Ђилас и гурнуо, због чега је Слободан пао.

Већ окупио тим

Драган Ђилас је иначе окупио тим за изборе, али после резултата које је добио питање је хоће ли се упустити у авантуру. Шеф тима је  Млађен Ђорђевић, бивши саветник Бориса Тадића и један од најоданијих људи Драгана Ђиласа у ДС-у.
Син вође Албанаца у Србији припрема терористичке нападе, има паравојску од 1.500 људи!Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА