Најновије

ТИЛЕРСОН: Постоје конкретни документовани докази о руском мешању у изборе у САД

Државни секретар САД Рекс Тилерсон је, када је реч о односима са Русијом изјавио да се не може избрисати оно што је било и да нема чистог листа. Почеће од овога што сада имају.

Рекс Тилерсон (Фото: Синхуа)

- Односе са Русијом морамо вратити на ниво који одговара америчким националним интересима, а почињати то од чистог листа није могуће – оценио је Рекс Тилерсон и додао:    
- Ми ћемо у томе полазити од онога што је важно за безбедност Сједињених Држава. Тилерсон је нагласио да ће на односе администрације Доналда Трампа са Москвом директно утицати резултати истраге о наводном мешању Русије у америчку изборну кампању. Још је додао:
- Сматрам да је тема солидно документована. Природа тог (руског) мешања се код нас (у САД) добро разуме.
Тилерсон се успротивио коришћењу израза „рестартовање” поводом руско-америчких односа. Подвукао је да би односи Вашингтона и Москве требало да буду бољи и да њихово тренутно стање не доноси ништа добро ни Американцима:
- Сматрам да наши садашњи односи са Русијом нису добри ни за свет. Њихов ниски ниво је нездрава ствар за нас и наше интересе у области безбедности. Видећемо да ли ћемо бити у стању да их побољшамо. Прочитајте ОВДЕ о шокантном сазнању Пола Крејга Робертса, које долази из Русије. Извор: Fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Један од новијих говора Тилерсона, а тиче се ситуације у свету
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА