Најновије

ИГЛА НИЈЕ ИМАЛА ГДЕ ДА ПАДНЕ: Јагма за Мирољубово предавање о Душановом царству! (ВИДЕО)

Демократија, наркомани, пушачи нашли су се под критиком контроверзног доктора наука Мирољуба Петровића који је одржао предавање у СЦ "Шумице" пошто је трибина уочи самог почетка премештена из дупке пуне општине Вождовац, где је публика чак искакала кроз прозор.

Мирољуб Петровић гусла на крају предавања (фото: Правда/Јутјуб )

Удружење "Алтернатива", организатор догађаја, променило је локацију предавања нашег колумнисте у последњи час, пошто је интересовање грађана било огромно.
Сала зграде општине Вождовац, која може да прими свега око триста људи, била је премала за све оне који су желели да чују Петровића.
А како и не би, када је већ сам наслов предавање др Петровића обећао спектакл.
Он је дочекан громогласним аплаузом, више од 1.000 окупљених у Шумицама, с тим да је још бар толико људи остало испред хале.
Мирољуб Петровић излагање је започео речима да срби као народ не смеју да дозволе да им се понови нови Јасеновац.
- То је једино могуће ако разумемо концепт Душановог царства, а то значи да је Бог цар, а ми царски синови и кћери. Бог је наменио Србима да буду Божји лавови, да живе и обитавају уз Божја правила. Ми смо такође велики, ратоборан народ, а то су потврдиле све славне војсковође из ратова који су иза нас - разгалио је масу Петровић који се на само њему својствен начин дотакао и уређења у коме живимо - демократије.
- Душаново царство је теократија, а насупрот томе имате демократију или сатанократију, како ја волим да је зовем. Она се успоставља насилно. Тако на пример имате квази-сатанистичку државу Косово коју је створила група криминалаца уз помоћ сатаниста са запада. Ти криминалци почели су да праве инциденте са намером да изазову немире и на тај начин пошаљу лажну слику у свет како су тобож угњетени. То им је на крају и успело - казао је Петровић.
Такозвану државу Косово упоредио је и са како је рекао комунистичком Југославијом браварског помоћника Јосипа Броза Тита.
- Он чак није био ни бравар, него браварски помоћник. На власт је дошао тако што је цинкарио свој народ, лагао и себи приписивао успехе четничког покрета. На крају су га сатанисти и учинили председником и владаром - објаснио је он. "Тито је ретардиран, браварски помоћник", "Школе - обавезно атеистичко заглупљивање", неке су од подвучених теза које је наишло на подршку публике. У току предавања на шаљив начин описао је и проблеме савременог друштва у ком живимо.
- Пушиш цигарете, а твоји те саветују да оставиш. Ти нећеш. Онда идеш на гробље. Имате и ситуацију да родитељ свакодневно понавља сину наркоману немој да се дрогираш, а овај наставља по старом. Онда тај исти родитељ примени план Б и одведе дете код чувеног попа Перановића - казао је Мирољуб Петровић. Др Петровић је објашњавао и да жену треба потражити и у Албанији, али није важно да се младожењи свиди. - Жена мог сина мора мени прво да се свиди, онда мом сину - реко је др Петровић. Предавач није остао дужан речи упућених новинарима, поручивши да ће када наступи теократија, свака њихова написана реч бити "њихова крвна пресуда".
За крај једночасовног предавања поручио је окупљенима, углавном студентима, како нови светски поредак стварају управо они и да је све у њиховим рукама.
- Од власти би било добро да добијемо три ствари: мир, необавезну вакцинацију и кућно школовање - додао је он.
Трибина је завршена молитвом уз гусле.  Ближи се крах Дарвинове догме, о томе читајте ОВДЕ. Извор: Информер, Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мирољуб Петровић: Природне катастрофе дешавају се тамо где је неморал
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА