Најновије

БУМ - И НЕСТАЈУ: Погледајте како Руси истребљују терористе у последњем упоришту у централној Сирији! (ВИДЕО)

Руска авијација непрестано дејствује по положајима, инсталацијама и војној механизацији терориста Исламске државе у Укајрибату и његовој околини.

Руси уништавају терористе у Сирији (Фото: ЈуТјуб)

Готово непрекидна дејства руске авијације по Исламској држави у централној Сирији трају већ пуна два месеца, а акције су нарочито учестале након затварања терориста у два џепа из којих више немају излаза. Снимци руског Министарства одбране који су објављени преко ЈуТјуб канала Фри Сирија њуз приказују нападе руских ваздухопловних снага на терористе у Укајрибату и непосредној околини. У овим нападима нанети су велики губици и материјална штета терористичкој организацији.
На снимцима се може приметити да су Руси дејствовали и по терористичком командном центру који је уништен.  Претходних дана сиријске снаге извршиле су неколико јуриша на терористе у централној Сирији и приближили су се на свега 9 километара од Укајрибата. Више о томе сазнајте ОВДЕ. Командант Тигрових снага, генерал Сухеил ал Хасан, посетио је јединице које треба да изврше јуриш на последње велико терористичко утврђење у централној Сирији и вероватно најважније чвориште путева у земљи - Укајрибат. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

САА сатире терористе у централној Сирији
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА