Najnovije

BUM - I NESTAJU: Pogledajte kako Rusi istrebljuju teroriste u poslednjem uporištu u centralnoj Siriji! (VIDEO)

Ruska avijacija neprestano dejstvuje po položajima, instalacijama i vojnoj mehanizaciji terorista Islamske države u Ukajribatu i njegovoj okolini.

Rusi uništavaju teroriste u Siriji (Foto: JuTjub)

Gotovo neprekidna dejstva ruske avijacije po Islamskoj državi u centralnoj Siriji traju već puna dva meseca, a akcije su naročito učestale nakon zatvaranja terorista u dva džepa iz kojih više nemaju izlaza. Snimci ruskog Ministarstva odbrane koji su objavljeni preko JuTjub kanala Fri Sirija njuz prikazuju napade ruskih vazduhoplovnih snaga na teroriste u Ukajribatu i neposrednoj okolini. U ovim napadima naneti su veliki gubici i materijalna šteta terorističkoj organizaciji.
Na snimcima se može primetiti da su Rusi dejstvovali i po terorističkom komandnom centru koji je uništen.  Prethodnih dana sirijske snage izvršile su nekoliko juriša na teroriste u centralnoj Siriji i približili su se na svega 9 kilometara od Ukajribata. Više o tome saznajte OVDE. Komandant Tigrovih snaga, general Suheil al Hasan, posetio je jedinice koje treba da izvrše juriš na poslednje veliko terorističko utvrđenje u centralnoj Siriji i verovatno najvažnije čvorište puteva u zemlji - Ukajribat. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

SAA satire teroriste u centralnoj Siriji
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA