Најновије

ПРЕСЕКЛИ ИМ ПУТ: САА разнела тунел за снабдевање џихадиста у источном Дамаску (ФОТО)

Сиријска арапска армија (САА) извршила је специјалну операцију у источном Дамаску у недељу, усмеривши се на један од најважнијих тунела које су у Аин Тарми користили милитанти Фаилак Ал Рахмана.

Разнет тунел (Фото: Амн)

Под вођством 105. бригаде Републичке гарде, Сиријска арапска армија разнела је ову за милитанте веома важну везу са источном обилазницом аутопута до централне четврти Аин Тарме.

(Пресечена веза за снабдевање џихадиста, Фото: Амн) САА је комплетно разнела тунел, убивши и заробивши многе исламистичке побуњенике који су га користили за снабдевање неколико фронтова.

(Ова операција је битна за даље напредовање сиријске војске, Фото: Амн) После ове успешне операције сиријске снаге су успеле да заузму и неколико квартова, што их доводи ближе коначном циљу а то је преузимање овог важног предграђа у источном Дамаску.

(Прекинут доток оружја и хране за припаднике ИД, Фото: Амн) Погледајте ОВДЕ видео успешног пробоја Тигрових снага које су Деир ез Зору пришле на само 18 километара.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Алепо пре ратних разарања и сад...

Бонус видео

Опкољени џихадисти у Аин Тарми пружају жесток отпор...али после пресецања тунела којим су се снабдевали, биће им теже да се одупру офанзиви САА.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА