Најновије

Дечији сајам у Београду још данас: Незабораван провод за малишане

22. Дечији сајам одржава се у хали 3 Београдског сајма од 05. до 07. Октобра. Улаз је бесплатан за све посетиоце, а малишане очекује одлична забава са доста изненађења и нових активности који ће обележити ову манифестацију.

Дечији сајам у Београду (Фото: Промо)

Најмађи посетиоци још данас ће моћи да уживају у великом броју бесплатних креативних радионица ликовног, музичког, програмирања, дружиће се са аниматорима, кловновима и својим омиљеним ликовима из цртаних филмова. На сајму ће бити постављен Татами полигон борилачких вештина, где ће се представити борилачки клубови, а наравно у овом спорту моћи ће да се опробају и сви малишани који то буду желели. На сајму је протеклих дана било пуно игрица, поклона, дружења са цртаним јунацима…

Током тродневне манифестације за посетиоце је припремљено 27 сати програма на великој сцени. Наступи плесних група, хорова, културно – уметничких друштава, као и анимације и представе за децу допринеће и данас незаборавној атмосфери и проводу малишана.

Забаве ових дана није мањкало ни родитељима, који су такође имали прилику да учествују у различитим надметањима, као што је "Тата, брзо ми пресвуци Памперс" или заједно са својим малишанима на Пузијади. Такође, родитељи могу да посете штандове 92 излагача и пронађу све што је потребно за њихове клинце на једном месту, по повољнијим ценама. Улице Хале 3 испуњене су дечијом гардеробом, храном, потребном опремом за најмлађе, играоницама за прославу дечијих рођендана, школама језика, музичким школама и спортским клубовима.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА