Најновије

ХОЏАЈ ПЉУЈЕ ПА ЛИЖЕ: Никада нисам поменуо пакт против Србије, али стоји да се уплиће у све!

Тзв. Косовски вицепремијер Енвер Хоџај демантовао је вечерас текст "Вечерњег листа" и сада тврди да никада није поменуо пакт против Србије.

Енвер Хоџај (Фото: Јутјуб)

"Вечерњи лист" објавио је да је Хоџај изјавио том листу да је "у Хрватској, Македонији и Црној Гори разговарао о оснивању пакта против Србије".

"Наслов текста и оно што сам заправо рекао су две потпуно различите ствари'''', рекао је Хоџај за подгорички портал Антена М.

'''Све остало стоји - уплитање Србије на Косову како би подривала нашу државност, уплитање Србије у Црну Гору и Македонију, као и мој став да регионална сарадња стабилизује Балкан и балансира Србију! Што се тиче мојих коментара да Србија спроводи агресивну политику против суседних земаља и да западни партнери треба да искористе свој утицај у Србији, која је у суштини продужена рука Русије на Балкану, све су то моји познати ставови", рекао је Хоџај.

Хоџајева изјава изазвала је бурна реаговања у региону, а македонски премијер Зоран Заев и црногорско министарство спољних послова демантовали су да је било каквих разговора било на ту тему.

Прочитајте ОВДЕ шта је рекла Црна Гора о “пакту против Србије”.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Министар Небојша Стефановић уместо што реагује на изјаве Енвера Хоџаја о "пакту против Србије", боље да је реаговао на спиралу насиља и убистава по Београду, рекао је новинар Иван Мрђен. Он је оценио и да лидери који су сада на власти у региону, опстају само захваљујући сталним тензијама.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА