Најновије

МИНИСТАР ТЗВ. ШИПТАРСКЕ ВЛАДЕ ТВРДИ: Озбиљне шиптарске снаге спремно чекале у јужној Митровици...

Један од повређених у нападу косовске полиције на Србе у Косовској Митровици, министар косовске владе у оставци Ненад Рикало, изјавио је да информације које су стигле након тих догађаја показују да су озбиљне снаге полиције биле у јужном делу града, чекајући неки знак да настане још већи и озбиљнији проблем.

Хапшење Ђурића (Фото: Јутјуб)

Коментаришући изјаву косовског премијера Рамуша Харадинаја да Рикала полиција није препознала мислећи да је неко из обезбеђења, он истиче да таква изјава може да се тумачи различито - и као неспретна и као да је наставак понижавања.
- Сада је битно да он и све институције покрену истрагу како је до тога дошло. Једини начин на који могу да се оперу од комплетних дешавања јесте да покрену озбиљну истрагу - истакао је Рикало.
Ненад Рикало је пуштен на кућно лечење после неколико дана проведених у болници и сада се добро осећа. 
- Имам болове и даље, али имам ту преписану терапију коју користим и могу да кажем да сам све боље и боље - рекао је он. Исповест Ивана Миљковића чијег су брата украли и продали Шиптарима погледајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Рикало смештен у болницу након инцидената.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА