Најновије

ТВРДЕ ДА ЈЕ СВЕ ИЗРЕЖИРАНО: Харадинајево гостовање на ТВ Хепи је део ширег плана, најављен протест ће се одржати!

Обзиром да нисмо добили одговор Хепи телевизије а везано за емитовање емисије Миломира Марића у којој ће гостовати Рамуш Харадинај позивамо народ на спонтано окупљање 16. Априла од 20 часова испред „Срећне“ телевизије како би показали огорченост и негодовање пред оваквим понижавањем Србије, истиче један од покретача иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије“, Немања Петровић.

Рамуш Харадинај (Фото: Јутјуб)

У саопштењу се наводи да постоје информације како је емисија већ снимљена у Приштини и само се чека „зелено светло“ за њено емитовање. "Подсећамо да Хепи телевизија има националну фреквенцију и као таква не би смела да даје медијског простора човеку за којим је расписана потерница републике Србије! Међутим, након представе са Марком Ђурићем, срамним изјавама Александра Вучића у Немачкој, најављеним учешћем Србије на самиту ЕУ – Западни Балкан у Софији 17. маја ове године на којој ће учествовати и такозвана држава „Косово“ ово је само још једна представа у режији домаћих властодржаца и режима у процесу признавања независности „Косову“ и њиховом чланству у УН" додаје Петровић.
"Позивамо на уједињење друштва, саборност и борбу за очување Косова и Метохије у границама републике Србије. Нити су Александар Вучић, нити Миломир Марић српски народ стога им покажимо да нећемо устукнути, предати се и повући. Позивамо на опште протесте и то не само против власти већ и против апатичне и полу мртве опозиције која је неспособна да пружи било какав отпор. Понедељак 16. Април 20. часова,испред зграде ТВ Хепи" стоји на крају саопштења иницијативе.
Исто судско веће Еулекса судило је Зорану Колићу из Добротина код Липљана и Фатмиру Љимају, некадашњем команданту ОВК. Какву су срамну пресуду донели сазнајте ОВДЕ.
Извор: Дневна Газета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучића спасава само Трећи светски рат!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА