Најновије

Љајић и Милинковић-Савић обрадовали Крстајића (ВИДЕО)

Фудбалери Лација победили су на свом терену Сампдорију 4:0, у утакмици 34. кола италијанског првенства, а гол је постигао и српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић.

Сергеј Милинковић Савић (у средини) слави гол са саиграчима фото: Бета/АП

Српски фудбалер постигао је водећи гол Лација у 32. минуту, што је био његов 10. гол у италијанском првенству ове сезоне. Други гол за постигао је Стефан де Вреј у 43. минуту, а затим је два поготка постигао Чиро Имобиле, у 85. и 88. минуту. Имобиле је први стрелац лиге са 29 голова. Лацио је после 20. победе у првенству четврти на табели са 67 бодова, колико има и трећепласирана Рома. Сампдорија заузима осмо место са 51 бодом.

Фудбалери Аталанте победили су у Бергаму Торино 2:1. Домаћи су повели голом Рема Фројлера у 53. минуту, а три минута касније изједначио је српски фудбалер Адем Љајић, својим шестим голом у првенству. Победу Аталанти донео је Робин Госес у 64. минуту. Аталанта је на шестом месту на табели, које води у квалификације у Лигу Европа, са 55 бодова, и има бод више од седмопласираног Милана, а Торино је 10. са 47 бодова. Интер је као гост победио Кјево 2:1 и задржао шансе да се пласира у Лигу шампиона наредне сезоне. Мауро Икарди донео је водјство Интеру у 52. минуту, а предност је удвостручио Иван Перишић у 61. Гол за Кјево постигао је Маријуш Степински у 90. минуту. Интер је пети на табели са 66 бодова и има бод мање од Лација на четвртом месту, које води у Лигу шампиона. Кјево је претрпео 17. пораз, заузима 16. место на табели са 31 бодом и има два више од Спала, који се налази у зони испадања.

Фудбалери Кротонеа освојили су важне бодове у борби за опстанак пошто су на гостовању победили Удинезе 2:1. Удинезе је повео у шестом минуту голом који је постигао Кевин Лазања, а минут касније изједначио је Сими. Осму победу Кротонеу у првенству донео је Давиде Фараони голом у 86. минуту. Кротоне је 17. на табели са 31 бодом и први је изнад црте, са два бода више од Спала. Удинезе је претрпео 21. пораз и заузима 15. место на табели са 33 бода.
Каљари и Болоња одиграли су нерешено 0:0, а вечерас у дербију у Торину играју Јувентус и Наполи. Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА