Најновије

Трасирао Партизану пут у финале Купа па открио због чега црно-бели нису смели да стану до последње секунде

Фудбалер Партизана Немања Антонов оценио је да је други гол против Чукаричког који је црно-белима донео пласман у финале Купа Србије плод целе екипе, као и да је пласман у борбу за трофеј у најмасовнијем такмичењу "круна сезоне".

Немања Антонов фото: ФК Партизан

- Мој гол је био погон за цео тим, а навијачи су нам само дали крила да наставимо даље и да не станемо. Тај други гол је дошао као плод рада целе екипе и мислим да је пласман у финале круна сезоне, која је напорна и тешка - рекао је Антонов новинарима после утакмице.

Партизан је на свом терену успео да надокнади заостатак од два гола из првог меча када је поражен 4:2 и на свом терену тријумфује 2:0 против Чукаричког, и тако због два гола у гостима избори пласман у финале.

- Није били лако после првог полувремена, промашили смо пенал и имали два гола заостатка, али нисмо клонули, борили смо се даље. Није исто играти пред празним стадионом и када нас публика бодри. Они су били 12. играч током свих 90 минута и хвала им на томе. И они су допринели другом голу, а на крају и заслуженом пролазу у финале - рекао је Антонов.

Партизан ће у финалу Купа Србије 23. маја у Сурдулици играти против Младости из Лучана, која је елиминисала.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА