Najnovije

Trasirao Partizanu put u finale Kupa pa otkrio zbog čega crno-beli nisu smeli da stanu do poslednje sekunde

Fudbaler Partizana Nemanja Antonov ocenio je da je drugi gol protiv Čukaričkog koji je crno-belima doneo plasman u finale Kupa Srbije plod cele ekipe, kao i da je plasman u borbu za trofej u najmasovnijem takmičenju "kruna sezone".

Nemanja Antonov foto: FK Partizan

- Moj gol je bio pogon za ceo tim, a navijači su nam samo dali krila da nastavimo dalje i da ne stanemo. Taj drugi gol je došao kao plod rada cele ekipe i mislim da je plasman u finale kruna sezone, koja je naporna i teška - rekao je Antonov novinarima posle utakmice.

Partizan je na svom terenu uspeo da nadoknadi zaostatak od dva gola iz prvog meča kada je poražen 4:2 i na svom terenu trijumfuje 2:0 protiv Čukaričkog, i tako zbog dva gola u gostima izbori plasman u finale.

- Nije bili lako posle prvog poluvremena, promašili smo penal i imali dva gola zaostatka, ali nismo klonuli, borili smo se dalje. Nije isto igrati pred praznim stadionom i kada nas publika bodri. Oni su bili 12. igrač tokom svih 90 minuta i hvala im na tome. I oni su doprineli drugom golu, a na kraju i zasluženom prolazu u finale - rekao je Antonov.

Partizan će u finalu Kupa Srbije 23. maja u Surdulici igrati protiv Mladosti iz Lučana, koja je eliminisala.

Izvor: Beta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA