Најновије

ДОК СЕ У БЕОГРАДУ ОДРЖАВА "МИРДИТА": Малагурском забрањен улазак на Косово! (ФОТО)

Редитељу Борису Малагурском данас је забрањен улаз на Косово и Метохију и није му дозвољено да присуствује пројекцији свог филма "Косово: Моменат у цивилизацији" у Косовској Митровици - сазнају "Новости".

Борис Малагурски (Фото: Јутјуб)

Власти у Приштини процениле су да је он "претња за јавну политику унутрашње безбедности и међународне односе" па су му спустили рампу. Иронија је да се све ово дешава у време док се у Београду одржава фестивал "Мирдита, добар дан" на којем се под плаштом културе и уметности промовише лажна држава Косово. 

- Уместо да присуствујем данашњим пројекцијама мог филма "Косово: моменат у цивилизацији" у Косовској Митровици, ја се враћам у Београд - каже, за "Новости", Борис Малагурски и објашњава: "На административном прелазу Јариње, наше возило је скрајнуто са стране због, како нам је речено, `безбедносне провере`. После пола сата, рекли су ми да ми је забрањен улазак на Косово и донели папир на коме пише да сам `претња по безбедност`.

Малагурски подсећа да се све ово дешава у тренутку док албански "уметници" са Космета на "Мирдити" имају полицијску заштиту да излажу своја дела у Београду и додаје да је "забрана уласка чин кукавичког очаја Рамуша Харадинаја".

Терориста и тзв. Косовски премијер Рамуш Харадинај изјавио је да је технички дијалог прекинут јер Приштина сматра да је он бесмислен. Више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Малагурски: Ријалити ће нас сахранити

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА