Најновије

ИМА НЕКА ТАЈНА ВЕЗА: Трамп дао Киму лични број телефона и рекао му ово!

На питање зашто брани Кимове потезе када је реч о људским правима у Северној Кореји, Доналд Трамп је рекао новинарима: "Знате зашто. Не желим да нуклеарно оружје уништи вас и вашу породицу... Желим да имам добре односе са Северном Корејом", рекао је он.

Доналд Трамп (Фото: Синхуа)

Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је са севернокорејским лидером Кимом Џонг Уном разменио бројеве телефона. 

И најавио да ће га у недељу звати.

На питање новинара Фокс њуза шта планира да ради на Дан очева, у недељу, Трамп је одговорио: "Заправо ћу звати Северну Кореју", преноси Ројтерс.

Трамп је касније новинарима у Белој кући потврдио да је Киму на састанку у Сингапуру дао свој број телефона да може директно да га позове. 

"Он сад може да ме зове, ако има неких проблема, а могу и ја њега да зовем", рекао је Трамп. 

На питање зашто брани Кимове потезе када је реч о људским правима у Северној Кореји, Трамп је рекао новинарима: "Знате зашто. Не желим да нуклеарно оружје уништи вас и вашу породицу... Желим да имам добре односе са Северном Корејом", рекао је он.

Прочитајте ОВДЕ све о кинеској шамарчини Доналду Трампу.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Састанком и руковањем јутрос на острву Сентоса у Сингапуру, амерички председник Доналд Трамп и севернокорејски лидер Ким Џонг Ун исписали су нову страницу историје. 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА