Најновије

ОВО НЕЋЕТЕ ВИДЕТИ НА ПИНКУ И РТС: Ево шта су демонстранти јуче тражили од Вучића (ВИДЕО)

Више хиљада демонстрана јуче је испред председништва Србије затражило смену председник Александра Вучића. Демонстранти су уз скандирање "издајник" и "одлази" изнели листу захтева.

Протест (Фото: Правда)

Захтеви демонстраната су били следећи: Да се ни по којој цени не дозволи албанским окупаторима у Приштини давање столице у УН;  Да се прекине Бриселски дијалог и пониште сви потписани споразуми након Резулуције 1244; Да се прекину сви преговори са албанском страном док су чланови њеног преговарачког тима људи који су на потерницама МУП Србије или су особе осумњичене за тешке ратне злочине над Србима; Да се у вези Косова и Метохије само преговара у оквирима Резолуције 1244; Да Влада Србије распише референдум за улазак или не улазак Србије у ЕУ, а не у вези Косова и Метохије; Да се укине обавезна вакцинација деце; Да се спречи насилно одузимање деце из природних породица због сиромаштва, од стране Центара за социјални рад.

Занимљиво је да су медији блиски власти у потпуности прећутали скуп и протестну шетњу која је јуче одржана у Београду иако је у њој учествовало више хиљада грађана а центар града био блокиран.

Извештај са протеста погледајте ОВДЕ. Снимак са протеста ветерана погледајте ОВДЕ.  

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА