Најновије

СВЕТОЗАР РАДИШИЋ: Срби су покварили планове Запада и дали времена Русима и Кинезима да ојачају (ВИДЕО)

Гост на Народној телевизији био је проф. др. Светозар Радишић, бивши портпарол Војске Југославије, који је говорио о специјалном рату против Србије.

Светозар Радишић (Фото: Јутјуб)

Радишић је рекао да се облици специјалног рата воде у свим сверама друштва, преко религије, спорта и културе. Он сматра да и начин суђења на Светском првенству или изаостављање химни неких држава представљају методе специјалног рата.

Радишић је обаснио да се специјални рат води и у економији, али да се он посебну изражен у информационим областима, посебно наглажавајући мрежни рат који се води на интернету. Он је и ботове на друштвеним мрежама или порталима такође подвео као део мрежног рата.

Подсећамо да се у Србији може купити и књига Мрежни рату, руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина, који говори о методима мрежног рата Запада против Русије, Србије и других земаља. Књигу можете наручити на телефон 063 102 28 55 (цена са доставом 740 динара) или на линку ОВДЕ.

Радишић је рекао да Запад није испунио своје планове јер је већ требало да пређу преко Србије и да јаче опкоље Русију, али да им то није успело због народа попут српског који другчије реагује на специјалне нападе.

- 1999. Запад није успео до краја да окупира Србију, није успео до краја да придобије Србије за своју ствар. За џабе све те операције неокортикалног рата, за џаба чак и операције сатанизације и демонзације, ипак и даље није освојен овај простор – рекао је Радишић.

Он је рекао да ЕУ није једнако моћна као 2000. године када је ДОС дошао на власт, а ослабиле су и САД. То успоравање планова Запада од стране Србије али и неких других народа, по Радишићу, је дало времена Русима и Кинезима да ојачају и промене односе у снага у свету.

Аутор и водитељ емисије “Наш аеро пут” је Велибор Вукашиновић.

Погледајте целу емисију:

Зашто је Никола Алексић прекинуо штрајк глађу и жеђу исперед Скупптине Србије погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Југ Србије предњачи у трагичним мистеријама.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА