Најновије

ЗОРАН БУЈУГЛИЋ И ИВАН ПАЈОВИЋ: Тајна друштва и историја Србије (ВИДЕО)

Русија је увек помагала Србију до доласка бољшевизма рекли су у емисији "Људске приче и разговори" проф. Зоран Буљугић и проф. др Иван Пајовић

Пајовић и Бујуглић (Фото: Јутјуб)

- Западне струје и атлантисти су увек гурали Русију у рат жељни да је ослабе како би лакше дошли до руских ресурса, ништа није другације ни данас ако узмемо у обзир да је Русија опкољена са свих страна од НАТО алијансе – каже Буљугић

Буљугић каже да је Алберт Пајк познати масон и геополитичар је крајем 19 тог века заговарао тезу да Русију треба победити јер долази време једне светске владе коју ће водити масони.

- Економска ситуација у Русији данас је веома лоша узрокована санкцијама мада тајна друштва, или што би се рекло дубока држава, не удара само на Русе него и на читаву Европу. Санкције су се одразиле и на европске земље тако да се криза пренела и тамо, Европа је у веома лошој економској ситуацији и због азилантске кризе коју је намерно изазвала дубока држава -каже др Иван Пајовић.

Пајовић Каже да потписом ИПАП споразума ми смо неформално постали део НАТО алијансе и да то кочи хуманитарни центар у Нишу. Пајовић казе да се наша власт лицемерно понаса према Русима и извравају сва наређења Запада.

Пајовић се осврће и на Кину називајући је пренадуваним балоном тврдећи да је Кини потребна Америка, јер Америка је највећи купац кинеских производа тако да није баш убеђен у тврдо савезништво Русије и Кине.

Пајовић каже да је Де Гол као последњи антиглобалиста у западној Европи знао да игра у интересу Француске тако да је 60-тих тражио да Америка не испоручује папирне доларе него да плати у злату.  Америка се наравно бунила, али је ипак платила у злату. Ге Гол је био трн у оку новог светског поредка и због тога је био склоњен са власти.

Они су рекли да Србијом већ сто година владају антисрпске елите и да је једина нада је да се појави неко ко је десно орјентисан, који би дошао на власт и ставио руске базе у Србији. Према њима онда би дубокој држави било много теже да одвоји Косово од Србије.

Шта су још рекли проф Зоран Буљугић и проф. др Иван Пајовић погледајте у видеу:

Шта сремају НАТО и Шиптари сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са председником Српске деснице Мишом Вацићем.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА