Najnovije

ZORAN BUJUGLIĆ I IVAN PAJOVIĆ: Tajna društva i istorija Srbije (VIDEO)

Rusija je uvek pomagala Srbiju do dolaska boljševizma rekli su u emisiji "LJudske priče i razgovori" prof. Zoran Buljugić i prof. dr Ivan Pajović

Pajović i Bujuglić (Foto: Jutjub)

- Zapadne struje i atlantisti su uvek gurali Rusiju u rat željni da je oslabe kako bi lakše došli do ruskih resursa, ništa nije drugacije ni danas ako uzmemo u obzir da je Rusija opkoljena sa svih strana od NATO alijanse – kaže Buljugić

Buljugić kaže da je Albert Pajk poznati mason i geopolitičar je krajem 19 tog veka zagovarao tezu da Rusiju treba pobediti jer dolazi vreme jedne svetske vlade koju će voditi masoni.

- Ekonomska situacija u Rusiji danas je veoma loša uzrokovana sankcijama mada tajna društva, ili što bi se reklo duboka država, ne udara samo na Ruse nego i na čitavu Evropu. Sankcije su se odrazile i na evropske zemlje tako da se kriza prenela i tamo, Evropa je u veoma lošoj ekonomskoj situaciji i zbog azilantske krize koju je namerno izazvala duboka država -kaže dr Ivan Pajović.

Pajović Kaže da potpisom IPAP sporazuma mi smo neformalno postali deo NATO alijanse i da to koči humanitarni centar u Nišu. Pajović kaze da se naša vlast licemerno ponasa prema Rusima i izvravaju sva naređenja Zapada.

Pajović se osvrće i na Kinu nazivajući je prenaduvanim balonom tvrdeći da je Kini potrebna Amerika, jer Amerika je najveći kupac kineskih proizvoda tako da nije baš ubeđen u tvrdo savezništvo Rusije i Kine.

Pajović kaže da je De Gol kao poslednji antiglobalista u zapadnoj Evropi znao da igra u interesu Francuske tako da je 60-tih tražio da Amerika ne isporučuje papirne dolare nego da plati u zlatu.  Amerika se naravno bunila, ali je ipak platila u zlatu. Ge Gol je bio trn u oku novog svetskog poredka i zbog toga je bio sklonjen sa vlasti.

Oni su rekli da Srbijom već sto godina vladaju antisrpske elite i da je jedina nada je da se pojavi neko ko je desno orjentisan, koji bi došao na vlast i stavio ruske baze u Srbiji. Prema njima onda bi dubokoj državi bilo mnogo teže da odvoji Kosovo od Srbije.

Šta su još rekli prof Zoran Buljugić i prof. dr Ivan Pajović pogledajte u videu:

Šta sremaju NATO i Šiptari saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa predsednikom Srpske desnice Mišom Vacićem.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA