Најновије

ВУЧИЋ ЗНА: Мост на Ади модел за пљачку! Ево и Ђилас признаје да...

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је мост на Ади, у Београду, модел за пљачку.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Он је, одговарајући на питање новинара о коментару Драгана Ђиласа да је Жежељев мост скупљи него онај на Ади, навео да је Ђилас, за кога је рекао да је један од три највећа тајкуна у Србији, признао да је на крађу потрошио 300 милиона евра онда када је рекао да је мост преко Аде коштао 161 милион евра. 

Како је Вучић навео, мост на Ади је коштао 460 милиона евра, а поводом речи бившег градоначелника Београда да је 300 милиона отишло на саобраћајнице, упитао - које то приступне саобраћајнице коштају 300 милиона евра?

Како је рекао, то је био модел за пљачку. 

Лако је, каже, неозбиљним и неодговорним људима да кажу и обећају шта хоће, пошто знају да их народ неће ништа ни питати, јер зна од кога може да очекује резултате. 

Приметио је, иронично, да су његови политички противници и данас на изборима у Мајданпеку фаворити, а да се СНС бори да тамо однесе победу за добробит грађана.

Навео је да је у Мајданпеку изашло до 14. часова 35 досто грађана, да ће бити до краја избора и изнад 50, 55 одсто излазност. 

Прочитајте ОВДЕ зашто је Вучић рекао да “прво себи пуцамо у ноге”?

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Председник Србије Александар Вучић је рекао за РТС да су основни циљеви да се на КиМ очувају мир и стабилност, да се заштите државни интереси и да се осугурају имовинска права нашег народа. Ако буде споразума, имаћемо више него данас, поручио је председник.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА