Најновије

ФАНТАСТИЧНА ПОБЕДА! Ноле ко од шале "разбио" Нишикорија, а ево ко је у финалу "на менију" (ВИДЕО)

Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, пласирао се у финале УС опена пошто је у три сета победио Кеија Нишикорија.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Некада најбољи тенисер света славио је, после нешто више од два сата и двадесет минута игре, резултатом 6:4, 6:3, 6:2. Ђоковић ће у финалу последњег Грен слема у сезони играти против Хуана Мартина дел Потра, којем је меч полуфинала предао Рафаел Надал због повреде колена.



Новак је много боље ушао у меч и већ на почетку одузео сервис Јапанцу. Нишикори није изгледао као да је 100 одсто ушао у меч, док је српски тенисер био фокусиран. Шести играч света потврдио је брејк, који је успео да сачува до краја сета (6:3). Почетак другог сета испоставиће се као кључан.



Прва два гема другог периода игре трајала су чак 25 минута, скоро па као цео први сет. Није виђен брејк у ова два гема, али су обојица имали прилике за тако нешто. Новак је наставио да притиска Јапанца, који је заиста игра феноменалан тенис у овом периоду игре. Чим је мало попустио, Ђоковић је то осетио и направио брејк, а потом га и потврдио (4:2).

Ту је скоро био и крај меча. Нишикори је изгубио онај фокус и интензитет игре с почетка другог сета, док Ђоковић није попуштао. Био је константан од првог до последњег поена. Новак резултатом 6:4 у другом сету долази до 2-0.

Током трећег сета на терену је постојао само један тенисер – Новак Ђоковић. Српски тенисер направио је два брејка у трећем периоду игре и пласирао се у велико финале, који је на програму у недељу од 22х.

Навратилова бесна на публику због Ђоковића. Више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ноле разбио Нишикорија

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА