Најновије

УХВАЋЕНИ НА ДЕЛУ! КОНАЧНО ИСТИНА ИЗБИЛА НА ВИДЕЛО: Амери шпијунским авионима наводе џихадисте да бомбардују руске војне базе у Сирији!

Амерички шпијунски војни авиони примећени су како лете поред обала Сирија, а наводно су кренули ка руској војној бази Хмејмијм.

Амерички војни авион П-8 (Фото: Јутјуб)

Како преносе локални медији, амерички авион је примећен у источном делу Медитерана, а онда је нестао са радара. Руски радари су га потом ухватили у близини ваздушне базе Хмејмијм, а ради се о америчком војном авиону П-8.

“Амерички авион Боинг П-8 Посејдон виђен је пре неколико сати у близини руске војне базе у Сирији. Ово је први инцидент, који је покренуо доста питања о новом интересовању Пентагона за руске војне базе”, наводе локални медији.

Није познато зашто је авион летео у овом подручју, а америчке ваздушне снаге нису хтеле да коментаришу овај инцидент.

“Остало је непознато зашто је амерички војни летео у овом подручју. Међутим, војни стручњаци су претходно приметили један занимљиви детаљ. Америчке војне летелице се често појављују у близини руских база у Сирији и то истовремено када терористичке групе нападају базу Хмејмијм. Ово није случајност, а сви докази указују на то да америчка страна координише нападе на руску ваздушну вазу”, наводе медији.

Прочитајте ОВДЕ о мистериозним летелицама које су бомбардовале Сирију.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА