Najnovije

UHVAĆENI NA DELU! KONAČNO ISTINA IZBILA NA VIDELO: Ameri špijunskim avionima navode džihadiste da bombarduju ruske vojne baze u Siriji!

Američki špijunski vojni avioni primećeni su kako lete pored obala Sirija, a navodno su krenuli ka ruskoj vojnoj bazi Hmejmijm.

Američki vojni avion P-8 (Foto: Jutjub)

Kako prenose lokalni mediji, američki avion je primećen u istočnom delu Mediterana, a onda je nestao sa radara. Ruski radari su ga potom uhvatili u blizini vazdušne baze Hmejmijm, a radi se o američkom vojnom avionu P-8.

“Američki avion Boing P-8 Posejdon viđen je pre nekoliko sati u blizini ruske vojne baze u Siriji. Ovo je prvi incident, koji je pokrenuo dosta pitanja o novom interesovanju Pentagona za ruske vojne baze”, navode lokalni mediji.

Nije poznato zašto je avion leteo u ovom području, a američke vazdušne snage nisu htele da komentarišu ovaj incident.

“Ostalo je nepoznato zašto je američki vojni leteo u ovom području. Međutim, vojni stručnjaci su prethodno primetili jedan zanimljivi detalj. Američke vojne letelice se često pojavljuju u blizini ruskih baza u Siriji i to istovremeno kada terorističke grupe napadaju bazu Hmejmijm. Ovo nije slučajnost, a svi dokazi ukazuju na to da američka strana koordiniše napade na rusku vazdušnu vazu”, navode mediji.

Pročitajte OVDE o misterioznim letelicama koje su bombardovale Siriju.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA