Најновије

БОГАТ ФИЛМСКИ ИЗБОР: Тарамоунт филм припремио посластице у децембру и јануару (ВИДЕО)

Доносимо вам преглед најновијих филмских остварења Тарамоунт филм дистрибуирати у децембру 2019. и јануару 2020. године.

Доктор Дулитл (Фото: Тарамоунт филм)

Избор је више него богат, а задовољиће све укусе.

“Прошлог Божића”

Ова романтична комедија је у биоскопима од 5. децембра 2019. године. Режија: Пол Феиг. Улоге: Емилија Кларк, Хенри Голдинг...

Кејт (Емилија Кларк) тумара по Лондону, праћена музиком Џорџа Мајкла, доносећи неке лоше одлуке, што је иритирајућа последица тога јер је запослена као вилењак у божићној продавници која ради преко целе године. Том (Хенри Голдинг) делује превише добро да би био стваран, када ушета у њен живот и почне да прониче у многе Кејтине баријере. Док Лондон почиње да се претвара у најлепше доба у години, њима ништа не полази за руком. Али, понекад, мораш пустити снег да падне, слушати своје срце и имати вере.

“Плејмобил”

У биоскопима од 5. децембра 2019. Режија: Лино Ди Салво / Редитељ синхронизације: Душица Новаковић. Улоге: Ања Мит, Димитрије Николић, Александар Глигорић, Марко Марковић, Иван Марковић, Душица Новаковић, Бојан Хлишч, Ђурђина Радић Ђикс, Милан Антонић, Даница Николић, Драган Вујић Вујке, Никола Немешевић

Када њен млађи брат Чарли неочекивано нестане у магичном, анимираном свету Плејмобил неприпремљена Марла мора да оде у потрагу живота да би га вратила кући.

Кренувши на фантастично путовање кроз запањујуц́е нове светове, Марла се удружује са необичним и храбрим новим пријатељима – слаткоречивим возачем који превози храну по имену Дел, оштрим и харизматичним агентом Рексом Дашером, доброћудним несташним роботом, екстравагантном добром вилом и многим другима. Кроз њихову узбудљиву авантуру, Марла и Чарли схватају да без обзира на то како се живот одвија, можете постићи било шта када верујете у себе!

“Црни Божић”

У биоскопима од 12. децембра 2019. године. Режија: Софија Такал. Улоге: Имоген Потс, Алис Шенон, Лили Донахју...Жанр: Хорор, трилер, мистерија.

Баш у време празника стиже нам римејк чувеног хорор класика о убици који почиње да терорише групу другарица у сестринству.

На колеџу је прилично мирно у време празника. Али када Рајли Стоун и њене другарице из Му Капа Ипсилон сестринства, спортисткиња Марти, бунтовна Крис и гурманка Џес почну да планирају журке, убица са црном маском преко лица почиње да убија девојке једну по једну. Како број тела расте, Рајли и њене другарице почињу да се питају да ли могу да верују било ком мушкарцу, укључујући и Нејта, Мартиног дечка, Рајлину симпатију Ландона, па чак и уваженом професору Гелсону.

Ко год да је убица, откриће да су ове младе жене решиле да не буду ничије жртве.

“Ајвар”

Премијерно 11. децембра у биоскопима Комбанк Дворана и Синеплекс Ушће. На редовним репертоарима од 12. децембра 2019.

Режија: Ана Мариа Роси. Сценарио:  Ана Мариа Роси и Маја Тодоровић. Улоге: Наташа Нинковић, Сергеј Трифуновић, Весна Чипчић, Миодраг Крстовић, Гордан Кичић, Александра Јанковић, Бранка Петрић, Паулина Манов, Павле Пекић, Игор Боројевић, Ивана Шћепановић, Срђан Милетић, Мирко Влаховић

Вида  (Наташа Нинковић) и Бане (Сергеј Трифуновић) су брачни пар који већ дуже време живи у Стокхолму. Имају успешне каријере, довољно новца за пристојан живот и пса, али немају децу. Вида сумња да Бане у Београду има љубавницу, али о томе ћути. Долазе за празнике у Србију, где се у познатом окружењу одвија  уиграна кореографија која се много пута поновила у њиховим гастарбајтерским животима. Овог Ускрса се тај зид ћутања руши.

“Star Wars”- УСПОН СКАЈВОКЕРА 

У биоскопима од 18. децембра 2019. Лукасфилм и редитељ Џеј Џеј Абрамс још једном су удружили снаге како би публику повели на епско путовање кроз далеку галаксију у филму “Star Wars – УСПОН СКАЈВОКЕРА”. Овај филм је закључак исконске саге о Скајвокерима, у коме ће се родити нове легенде и у коме коначна битка за слободу тек следи. У све биоскопе стиже 19. децембра 2019. године.

У филму главне улоге тумаче Кери Фишер, Марк Хамил, Адам Драјвер, Дејзи Ридли, Џон Бојега, Оскар Ајзак, Ентони Данијелс Наоми Еки, Донал Глисон, Ричард Е. Грант, Лупита Њонго, Кери Расел, Јонас Суотамо, Кели Мари Тран и Били Ди Вилијамс.

“Патролне шапе”

У биоскопима од 19. децембра 2019.

Тим штенаца, које предводи енергични Рајдер, су увек спремни да помогну свима којима је потребно у Заливу пустоловина. Имају сав алат, специјалне справице и наравно довитљивост која им је неопходна да дају свој допринос друштву.

“Cats”

У биоскопима од 2. јануара 2020. годинu. Улоге: Џејмс Корден, Џуди Денч, Џејсон Деруло, Идрис Елба, Тејлор Свифт, Џенифер Хадсон...

Добитник Оскара, редитељ Том Хупер (Краљев говор, Јадници, Данкиња), претвара чувени мјузикл у прелепи биоскопски доживљај. У филму ћемо имати прилику да уживамо у незаборавној музици Лојда Вебера и изведби плесача светског реномеа вођених од стране кореографа награђеног Тони наградом, Ендија Бленкенбјулера. Ово остварење приближиће мјузикл новим генерацијама посебном сценографијом, технологијом и плесним стиловима који иду од класичног и савременог балета, хип хопа и џеза, уличних плесова до трепа. Филм је базиран на делу "Књига старог мачка о мачкама свакодневним" Т.С. Елиота и позоришном мјузиклу Ендруа Лојда Вебера. Један од најдуговечнијих мјузикала у историји позоришта на Вест Енду и Бродвеју “Cats”, имао је премијеру 1981. године у Неw Лондон Тхеатре, где се изводио 21 годину и освојио неке од најпрестижнијих награда.

“Дулитл”

У биоскопима од 9. јануара 2020. Титловано и синхронизовано. 

Роберт Дауни Џуниор оживљава један од најдражих књижевних ликова у живописној обради чувене приче о човеку који је могао да прича са животињама - Дулитлом.

Након што је изгубио супругу седам година раније, ексцентрични Др Џон Дулитл (Роберт Дауни Џуниор), познати доктор и ветеринар, повлачи се иза високих зидина Дулитл дворца сам са својом групом егзотичних животиња. Али када се млада краљица тешко разболи, безвољни Дулитл је приморан да се упути у епску авантуру до митског острва у потрази за леком, користећи своју памет и храброст, док се сусреће са старим непријатељима и открива чудесна створења.

Доктору се на овом путовању прикључује млади, самопрозвани шегрт (Хари Колет, Дункирк) и занимљива животињска дружина, коју чине нервозни горила (добитник Оскара Рами Малек), ентузијастична али помало ограничена патка (добитница Оскара Октавија Спенсер), дуо који се стално препире а чине га цинични ној (Кумаил Нанџијани, Тхе Биг Сицк’с) и оптимистични бели медвед (Џон Сина, Бамблби) и тврдоглави папагај (добитница Оскара Ема Томсон), који је Дултилов најповерљивији саветник.

У филму такође играју Антонио Бандерас, Мајкл Шин (Краљица) и добитник Оскара Џим Бродбент а гласове су позајмили и још једна добитница Оскара Марион Котијар, Франсес де ла Тур, Рејф Фајнс, Селена Гомез, Том Холанд и Крејг Робинсон.

Прочитајте ОВДЕ  све детаље о филму “Ајвар”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА