Најновије

3 тајне Кама Сутре које ће вас довести до најжешћег оргазма (ВИДЕО)

Кама Сутра је најстарији љубавни приручник који се појавио заједно са стварањем људске цивилизације. Иако га многи не доживљавају озбиљно, Кама Сутра секс и оргазам посматра као неодвојиви део човекове природе.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Ова књига писана је на санскриту, језику старе Индије, а њено значење састоји се из две речи: Кама - што значи сензуалност или задовољство, и сутра- конопац који држи ствари заједно.

Уколико желите да побољшате ваш сексуални живот и откријете нову димензију оргазма, пре читања приручника треба да се упознате са 3 кључне ствари без којих је ова књига потпуно бескорисна.

1. Предигра је кључан део секса

Према Кама Сутри нема доброг секса без предигре која мора да буде темељно одрађена. Притом, предигра није само физичка. Кама Сутра каже да је и интимност предигра, а она укључује квалитетну комуникацију и вербално исказивање љубави. Аутор текста наводи да је важно љубавнику на све могуће начине показати да га волите, да вам је потребан и да га желите, а у томе највећу улогу уз додире имају и речи.

2. Жена увек има предност када је у питању оргазам

Познато је да мушкарци лакше и брже доживљавају оргазам, док је женама потребно мало више стимулације. Већина мушкараца сада би помислила како је логично да онда они први доживе оргазам, али Кама Сутра није сагласна с тим. Наиме, у тексту пише да жена има предност када је оргазам у питању, а ако мушкарац инсистира на томе, то значи да разуме и цени своју партнерку.

3. Секс треба ценити

Према Кама Сутри, суштина секса није само физичко задовољство него би требало да га посматрамо као нешто значајније. Секс је пут до боље комуникације, а што је комуникација боља то су повезаност љубавника и њихово и задовољство већи. Суштина секса су и поверење, отвореност, брига о партнеру као физичком, али и емотивном бићу.

Шта најдража поза у сексу открива о мушкарцу и његовим осећањима прочитајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА