Најновије

ШАРОВИЋ ПРОЗВАО НАПРЕДЊАКЕ И ВУЧИЋА: Шта ће учинити ако Шиптари заузму Газиводе осим... (ВИДЕО)

Посланик Српске радикалне странке Немања Шаровић жестоко је критиковао Српску напредну станку током седнице Одбора за Косово и Метохију у Скупштини Србије. Скандалозно је што седници одбора није присуствовао директор канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

Немања Шаровић (Фото: Јутјуб)

Он је рекао да је актуелна власт спреман да се одрекне Косва и Метохије зарад наводног пута у Европску унију. Он је поставио низ незгодних питања око преговора у Бриселу, формирања Заједнице српских општина (ЗСО) и раду директора Канцеларије за Косово Марка Ђурића.

Он је упутио директно питање Ђурићу како је Србија пиобедила Шиптаре 5:0 када је Србија испунила све обавезе из Бриселског споразума док Шиптари нису испунили једну једну која се тиче ЗСО.

Шаровић је питао са којим циљем Вучићев режим и даље преговара са Шиптарима ако нису успинили ни један досадашњи споразум и када у томе посредују земље ЕУ који су бомбардовале Србију и окупирали Косово.

Шаровић је упитао шта чини власт СНС и Александра Вучића у заштити Газивода и Трепче.

- Шта ће Влада Србије учинити осим јефтиних популистичких порука. Да ли ћете чекати да шиптарска војска заузме Газиводе па да се опет жалите ЕУ и САД, па да кукате како нема реакције и како је неправедна ЕУ, или ћете урадити нешто конкретно – питао је Шаровић.

Он је рекао да је режиму битнија ЕУ од Србије. Шаровић је рекао да је питање Косова и Метохије питање свих Срба и да нико нема тапију да га се одрекне.

Kaко је руски ловац пресрео НАТО шпијунске авионе изнад Балтика погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Амерички специјални рат против Срба.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА