Најновије

ОЗЛОЈЕЂЕНИ ВОЈНИК ВУЛИН СУТРА ПОЧИЊЕ ШТРАЈК ГЛАЂУ: Ево ко ће све бити с њим и због чега се одлучио на такав потез!

Према писању листа Информер, министар одбране Александар Вулин одлучио је да сутра тачно у 11.55 сати започне штрајк глађу у Скупштини Србије због "насиља које над Србијом спроводе фашиста Бошко Обрадовић и тајкуни Драган Ђилас и Вук Јеремић".

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Према писању листа, у Покрету социјалиста кажу да се Вулин на овај драматичан корак одлучио “због насиља које над Србијом континуирано спроводе фашиста Бошко Обрадовић и тајкуни Драган Ђилас и Вук Јеремић”.

Вулин ће о овој својој одлуци у наредним сатима обавестити своје најближе сараднике у министарству одбране, министре и премијерку Владе Србије, као и председника Србије Александра Вучића.

Лист каже да је “Вулин одлучан у намери да штрајкује глађу све док Обрадовић, Ђилас и Јеремић не престану да спроводе насиље на већинском Србијом”.

Штрајку глађу министра Вулина, током сутрашњег дана и у суботу, наводно планира да се придружи тридесетак посланика владајуће већине у Скупштини Србије.

Како лист пише, “да је Вулин озбиљан у својој намери говори податак да је он у лето 2003. године после протеста због хапшења и изручења мајора Веселина Шљиванчанина Хашком трибуналу у притвору штрајковао глађу чак три недеље. Тада су владајући ‘досовци’ били принуђени да Вулина пусте из притвора у страху да би због штрајка глађу могао да умре”.

Штрајк глађу планирали су и лидери Савеза за Србију. Њихова идеја била је да током протеста у суботу уђу у Дом народне скупштине и започну штрајк глађу. 

Погледајте ОВДЕ ко је и шта је био Алија Изетбеговић.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војник Александар Вулин

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА