Najnovije

OZLOJEĐENI VOJNIK VULIN SUTRA POČINJE ŠTRAJK GLAĐU: Evo ko će sve biti s njim i zbog čega se odlučio na takav potez!

Prema pisanju lista Informer, ministar odbrane Aleksandar Vulin odlučio je da sutra tačno u 11.55 sati započne štrajk glađu u Skupštini Srbije zbog "nasilja koje nad Srbijom sprovode fašista Boško Obradović i tajkuni Dragan Đilas i Vuk Jeremić".

Aleksandar Vulin (Foto: Jutjub)

Prema pisanju lista, u Pokretu socijalista kažu da se Vulin na ovaj dramatičan korak odlučio “zbog nasilja koje nad Srbijom kontinuirano sprovode fašista Boško Obradović i tajkuni Dragan Đilas i Vuk Jeremić”.

Vulin će o ovoj svojoj odluci u narednim satima obavestiti svoje najbliže saradnike u ministarstvu odbrane, ministre i premijerku Vlade Srbije, kao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

List kaže da je “Vulin odlučan u nameri da štrajkuje glađu sve dok Obradović, Đilas i Jeremić ne prestanu da sprovode nasilje na većinskom Srbijom”.

Štrajku glađu ministra Vulina, tokom sutrašnjeg dana i u subotu, navodno planira da se pridruži tridesetak poslanika vladajuće većine u Skupštini Srbije.

Kako list piše, “da je Vulin ozbiljan u svojoj nameri govori podatak da je on u leto 2003. godine posle protesta zbog hapšenja i izručenja majora Veselina Šljivančanina Haškom tribunalu u pritvoru štrajkovao glađu čak tri nedelje. Tada su vladajući ‘dosovci’ bili prinuđeni da Vulina puste iz pritvora u strahu da bi zbog štrajka glađu mogao da umre”.

Štrajk glađu planirali su i lideri Saveza za Srbiju. NJihova ideja bila je da tokom protesta u subotu uđu u Dom narodne skupštine i započnu štrajk glađu. 

Pogledajte OVDE ko je i šta je bio Alija Izetbegović.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vojnik Aleksandar Vulin

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA