Најновије

Апстинирате, све у вези секса вам је досадило: Испробајте ову позу и распалите стари пламен!

Готово да нема анкете о с*кс позама у којој убедљиви победник није чувени доггy стyле! Иако је "девојка на врху" међу топ омиљеним позама, "отпозади" је дефинитивно положај који највише узбуђује и девојке и мушкарце. Верујемо да сте ову позу испробали много пута, на много различитих начина, али ево десет савета који ће вам помоћи да је учините још бољом...

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Пустите га да чека

Пенетрација аутоматски делује дубља у овој пози, јер се скраћује ваш вагинални зид. Натерајте га да седи/лежи потпуно непомично док се ви померате у напред и уназад, али тако да стимулишете само главић - ово секси зачикивање ће га натерати да изгори од ишчекивања!

Посластица за Г-тачку

Одлична ствар код позе "отпозади" је то што он има све шансе да без проблема погоди вашу Г-тачку. Резултат: експлозивни оргазам. Код неких жена, ова област је толико сензитивна, да стимулација чак може деловати и непријатно, али ако се опустите и наставите са лаганом пенетрацијом, свака непријатност обично брзо пролази. Зато се не устручавајте да искусите фантастични Г-ужитак.

Попут животиња

Ок, ова поза је сама по себи прилично анимална, али пробајте да јој додате овај заокрета за екстра анимализам! Док је он у вама, прекрстите колена и тако се ослоните на њих - то ће створити додатни притисак око његовог јуниора, а повећа ће се и трење на вашим вагиналним зидовима. Све то заједно пребацује ову позу из одличне у хиперфантастичну!

Не идите сувише дубоко

Типови обично брже долазе до оргазма у овој пози, па се зато прво задржите на плиткој пенетрацији - ово ће повећати ваше уживање, јер је најосетљивије део вагине сам почетак, односно прва трећина, док њему неће дати превише стимулације која ће га пребрзо натерати да с*рши.

Станите у оргазмички ред

Додајте вашој игри трећег члана - вибратор. То ће убрзати ваш пут до Ооооххх фазе и учиниће је интензивнијиом. Ако вашем драгом смета конкуренција у облику реалног пениса (која га чак може и надмашити по величини) користите мањи вибратор неког друго облика!

Велики смели потез

Ово је захтеван положај и немојте терати свог дечка да га изведе, осим ако нисте сигурни да је његово тело довољно снажно (не желите, наравно, да му рушите его). Наслоните се на подлактице, а он нека вас ухвати за бутине и подигне у вис - баш као да гура колица са једним точком. Нека он преузме контролу, а ви се опустите и уживајте.

Нека вас добро истрља

Док се топи од уживања, реците му да посегне за мало лубриканта и прстима једне руке прелази по вашим вагиналним уснама и клиторису - дупла сензација ће вас учинити двоструко узбуђеном.

Одсањајте слободно

Како не можете да имате директни поглед на његово лице, немојте се устручавати да пустите мисли да мало одлутају у земљу фантазије. Ово је прави тренутак да удовољите својој еротској имагинацији и зачините с*кс сесију новом дозом пожудне енергије.

Идите корак даље

Промерите границе испробавајући нове с*кси играрије. Загрејте мало уља за масажу и нека га он нежно поспе по вашим леђима и гузи док сте у "четвороножном положају". После сензуалне масаже, нека нежно уђе у вас и настави да вас трља по свим деловима тела које може да дохвати!

Не штедите дланове

Многи људи сматрају да мало пљескања по г*зи може да дода нову узбудљиву енергију доггy пози. Нека покуша лагано, па ако видите да вам се допада, нека мало појача притисак - и наравно, нека буде спреман да му касније вратите истом мером!

Шокантну исповест зависнице од секса прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Полицајци и пијанац.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА