Најновије

"Тражила је да јој с*ршим по...!" Покупио је стоперку, али није ни слутио да ће се овако провести!

Враћао сам се из града, после изласка. Било је лето, 4 сата ујутро. Иза аута сам поред пута угледао комшиницу која се пешака враћала из града. Стао сам да је повезем и тада схватио да је прилично пијана.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Ја сам имао 25, а она 19 година. Села је у мој ауто у краткој сукњици, а горе је имала мајицу без рукава, а није носила брус па су јој се брадавице показивале. Почела је да ми прича како је требало да се нађе са неким дечком, али ју је он испалио и није дошао, а она се спремала за њега.

а сам одлучио да искористимо прилику и почео да је дирам за колено, а она се у једном тренутку уозбиљила, повукла ногу ставивши ми до знања да ме не жели. Наставио сам да возим а она је после пар минута ставила руку на моје међуножје а другом руком испод сукње мазила своју младу рибицу. Питао сам је хоће ли да дође код мене, одмах је пристала.

Ушли смо у собу, а она је свукла гаћице, подигла сукњицу и рекла, само га стави унутра. Узео сам мало пљувачке, ставио на главић и почео да га гурам у њену тесну рибицу. Држао сам је за бокове и набијао је онако стојећи на свој к*рац док нису почела колена да јој клецају.

Легла је на стомак, а ја сам дошао преко ње, ставио га у њену рибицу поново и набијао колико снажно сам могао, а она је стењала у ритму и тражила још. Ставио сам јој прст у г*зу, она је почела да вришти од задовољства.

Окренуо сам је на леђа, скинуо јој мајицу и почео да љубим младе чврсте груди, уживала је. Легао сам а она се попела на мене, села на мој к*рац и почела да се набија свом снагом са осмехом преко целог лица. Када сам био на врхунцу, легла је и тражила да јој свршим по фаци. Испрскао сам јој лице, а она је очитала сваку кап сперме. Преспавала је до јутра код мене. Разменили смо бројеве да се чујемо за неки следећи пут…

Милојко шутнуо Милијану. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА