Најновије

ИСПЛИВАЛА СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА ИЗ 1999. ГОДИНЕ: Клинтон слао убице на Косово! Борили су се на страни ОВК против Срба!

Бивши амерички председник Бил Клинтон имао је 1998. и 1999. године најмање 400 својих убица, војних специјалаца на Косову који су се борили на страни терористичке ОВК, преносе београдски медији. 

Споменик Клинтону у Приштини (Фото: Јутјуб)

Ово тврди амерички политиколог Фил Батлер, који каже да има много доказа да је Вашингтон логистички и финансијски помогао шиптарским терористима на Косову, иако америчка администрација и данас негира своју директну умешаност. Батлер додаје и да је овај модел "помоћи" потом пресликан и у Украјини, Либији, Сирији...

Амерички експерт објашањава да су функционери Стејт департмента директно управљали својим специјалцима и тако вукли конце и контролисали ситуацију на Косову и Балкану. 

- Поуздано знамо да су код нас тајно обучени побуњеници одиграли кључну улогу у фрагментирању регије преко организације познате као Атлантска бригада, која се борила у рату на Косову на страни тзв. Ослободилачке војске Косова (ОВК). Та бригада бројала је око 400 наоружаних бораца ... Пронашао сам податке о Французу који је тренирао Атлантску бригаду, а то што се десило на Косову и те како подсећа касније на Украјину, Либију и Сирију. Видите "обрасце" који нас воде до истине. Стравична стратишта легитимне државе Југославије служила су за улагање у поделу преосталих комада земље уз помоћ америчких председника, британских господара и немачких индустријалаца. Такозвана Атлантска бригада деловала је у разним посредничким ратовима на Балкану, а важни припадници су јој били смртоносне убице из иностранства. Амерички функционери у врху су их добро познавали и управљајући њима вукли су конце и на Косову и широм Балкана - истиче Батлер. 

Према његовим речима, Југославија је постала прототип и пример за деловање у Авганистану и Ираку и на другим кризним жариштима. 

- Имена Меделин Олбрајт, Хавијер Солане, генерала Веслија Кларка и других и даље се спомињу. У бившој Југославији они су пријатељи кључних играча у владама и дословно су све испланирали и претворили народе и земље у инвестициони "елдорадо." Прича о геноциду у име демократије је престрашна - подвлачи Батлер. 

Генерал Владимир Лазаревић, коментаришући тврдње америчког стручњака, каже да ово не треба никога да изненађује. 

- Знам сасвим сигурно да су припадници специјалних снага САД, Британије, Немачке и других држава и пре агресије на нашу државу обучавали албанске терористе у десетак кампова широм Албаније, као и у Европи. Значајан број њих био је у улози инструктора терористичке пешадије за све време копнених напада преко наше државне границе. 

Прочитајте ОВДЕ која је то највећа тајна током бомбардовања Србије откривена а тиче се руског...

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА