Најновије

ВУЧИЋ ЋЕ ПУЋИ ОД БЕСА! ОНА ЋЕ БИТИ НОВИ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ?! Шапић, Стаматовић и Јовановић кандидују праву Српкињу?!

Представници десно оријентисаних партија које би пред парламентарне изборе могле да се удруже у један блок, међу којима су ДСС и Шапићев СПАС, имају жељу да њихову листу предводи нека нестраначка личност изузетно успешна у свом послу.

Шапић, Стаматовић и Јовановић (Фото: Јутјуб)

Први пик им је Даница Грујичић, један од водећих неурохирурга у Србији. Њу изузетно цени председник ДСС Милош Јовановић, који је то и истицао у неколико медијских наступа говорећи похвално о њеном раду, енергији, ентузијазму и борби за уређену земљу. Грујичићева иначе својим акцијама и инсистирањем да се утврди утицај НАТО бомбардовања на здравље људи уклапа се у патриотски курс десних странака.

Иначе, према незваничним информацијама, нови патриотски савез ће формално бити озваничен почетком јесени. Разговори између лидера су у току и за сада нема неких непомирљивих препрека. Окоснице њихових програма и политичких циљева се уклапају, па ни бираче неће изненадити коалиција ДСС, СПАС, НСП и Здраве Србије.

Такође, лидер Здраве Србије Милан Стаматовић у последње време се дистанцирао од Савеза за Србију, чији је члан, али и од "Двери" са којима има потписан споразум о сарадњи. Према истраживањима, удружен патриотски савез готово сигурно би обезбедио места у парламенту. Према последњим проценама "Фактора плус", евентуална коалиција само ДСС и СПАС освојила би 6,6 процената гласова.

Кандидатура

Даницу Грујичић за председника Србије кандидовао је 2012. године Социјалдемократски савез. Освојила је 30.602 гласа или 0,78 одсто и завршила на последњем месту од 12 кандидата. Међутим, њена популарност седам година касније неупоредиво је већа.

Шиптари ће осетити Путинов бес. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА