Најновије

ОВО ЈЕ 10 НАЈСКУПЉИХ ТИМОВА У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Ево на ком је месту Звезда!

Фудбалери Црвене звезде пут ка Лиги шампиона крећу од првог кола квалификација, против литванске Судуве. Уколико се домогну треће или четврте рунде, изабраници Владана Милојевића били би високо рангирани, када би се гледала вредност играчког кадра потенцијалних учесника претпоследњег и последњег кола.

Звезда у Лиги шампиона прошле сезоне (Фото: Јутјуб)

Наиме, први и највећи фаворит да уђе у групну фазу, јесте овогодишњи полуфиналиста Ајакс. Тим из Амстердама процењен је на 485.000.000 евра и нема конкуренцију у овом параметру. Довољно је рећи да је на другој позицији шкотски Селтик, чија је вредност играчког кадра 90.000.000 европских новчаница.

Следе потом: швајцарски Јанг Бојс (75), загребачки Динамо (73), грчки ПАОК (72), дански Копенхаген (52), бугарски Лудогорец (50), Астана из Казахстана (24) и белоруски БАТЕ Борисов (12). Напомена: цене у заградама су изражене у милионима евра. 

Клуб из Љутице Богдана котиран је на високој шестој позицији. Наиме, Звездин тим процењен је на вредност од 53.000.000 евра, чиме је за милионче скупљи од данског шампиона, два милиона вреднији од добро познатих Бугара, а далеко испред Казахстанаца и Белоруса.

Подсетимо, прошлогодишњи тим Црвене звезде вредео је 38.000.000 евра, наспрам три ипо пута плаћенијег Салцбурговог, чија је укупна цена износила 120.000.000 евра, али се и у том случају поновило старо правило да није све у новцу.

Погледајте ОВДЕ како ће изгледати нови стадион Звезде - биће као свемирски брод!

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА