Најновије

НЕМА ОДМОРА ЗА СРПСКУ ДЕСНИЦУ: Миша Вацић после избора у Медвеђи обишао српска газдинства (ФОТО)

Председник Српске деснице Миша Вацић обишао је пољопривредно газдинство у Чуругу где се упознао са производним капацитетима фарме.

Миша Вацић је обишао домаћинство у Чуругу (Фото: Српска десница)

Он је поновио да се Српска десница бори за равномерни развој сваког дела Србије, и за повећање пољопривредних субвенција, што представља неопходност за побољшање услова рада српског домаћина.

(Фото: Српска десница)

(Фото: Српска десница)

“Резултат који је Српска десница остварила у Медвеђи остварен је захваљујући мојој свакодневној комуникацији са мештанима. Обишао сам велики број породица и домаћинстава. Саслушао све проблеме, и заједно смо се договорили да нађемо начин да их превазиђемо и решимо. Људи су сити празних прича, желе да виде да се предизборна обећања испуњавају”, рекао је Вацић, истичући да пољопривредна домаћинства, као што је фарма у Чуругу, заслужују подршку државе и да развој српске економије управо зависи од улагања у пољопривреду, која поред развоја малих и средњих предузећа, којим се исто посвећује посебна пажња, представља базу за повећање стопе домаће запослености.

(Фото: Српска десница)

(Фото: Српска десница)

“Од степена развијености и квалитета примарне пољопривредне производње и њене прерађивачке индустрије, поред квалитета прехрамбених производа од којих великим делом зависи здрава и квалитетна исхрана грађана – зависе и многи други друштвени чиниоци. Уз све то, важно је напоменути да пољопривреда има и велике могућности за извоз. Због свега поменутог, пољопривредна производња и прерада њених производа спадају у групу носилаца дугорочног економског раста и развоја”, казао је Вацић.

(Фото: Српска десница)

(Фото: Српска десница)

Прочитајте ОВДЕ шта је Ивица Дачић поручио Метјуу Палмеру.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА