Најновије

ПРИТИСЦИ РАСТУ, НАЈАВЉИВАО САМ НЕМИРЕ НА КОСОВУ! Предвидео је поплаве у Србији, ово нам види у будућности!

О променама у свету, тешким годинама иза нас, али и онима које су пред нама прича Милика Каљевић, астролог који је предвидео поплаве у Србији 2014.године, као и хаос у Сирији.

Поплаве у Србији (Фото: Јутјуб)

Већ неко време имамо прилику да чујемо како су астролози и окултисти "Владари из сенке", шта Ви мислите о томе?

- Многи портали су писали да сам ја “владар из сенке”, али нисам.

Немам никаквог додира са политиком ни са властима, то су приче такозваних “теоретичара завера”. Истина је да су кроз историју многи краљеви, принчеви, генерали И други моћни људи слушали савете астролога, чак су и они сами били астролози и окултисти, али ово је ипак 21.век и наравно да су ми те гласине смешне.

Ваше колеге у последње време говоре о томе да се на сваких 20 година дешавају битне промене у свету. Кажу како је баш тај период сада, да ли је то истина? Шта Ви кажете о томе?

- Не бих се сложио да се сваких 20 година дешавају битне промене. Пре четири године говорио да ћемо имати сличне (не исте) године деведесетим. Говорио сам о томе како ће се будити духови деведесетих, појачан одлив становништва, незадовољство, репризе…. И наравно, немири кроз Косово и Метохију које сам најавио пре четири године. 2020.година ће бити најтежа година у последњих тридесет година, али ће 2021.година донети покретање револуционарних промена, како на нашем личном тако и на колективном плану. У 2020. години ће на цени бити запостављени занати (тесари, обућари, молери, столари, металостругари итд…) и развој тешке индустрије.
Притисци на Србију ће расти, али ће Србија 2021.године проћи кроз велике промене и ослободити се духова прошлости који су заиста постали претешки. Опет бих поновио да Србија и Балкан постају тектонски и временски веома нестабилно подручје.

У Војводини ће бити честе појаве како народ каже: “лудих ветрова”

- Што се тиче Војводине у њој ће доћи до “повратка” заборављених пољопривредних култура које су постојале пре и после Другог светског рата (мислим на индустријску конопљу). У будућности, машине ће узимати послове људима.

Једно у низу Ваших успешних предвиђања су свакако и поплаве у 2014.године, да ли Србији прети слична опасност и да ли имамо разлога за страх што се времена тиче?

- Истина, то се нажалост и остварило. Биће обилнијих падавина, јаких ветрова, потреса, веома јаких киша, великих температурних разлика, често ће се појављивати градоносни облаци и било би добро да се противградне станице добро наоружају противградним ракетама. Ова зима ће бити дуга, а нагле температурне промене ће неповољно деловати не само на старе и болесне, него и на младе.

Прочитајте ОВДЕ  шта то стиже из далеког свемира.

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА