Најновије

МИЛЕНА ПОПОВИЋ: Оливер и Ђурић комуницирали преко мене и када су били противници! (ВИДЕО)

Спот против Оливера Ивановића био је део политичке кампање и дан када се појавио био је најгори у нашим животима, рекла је у Новом дану Милена Поповић, невенчана супруга Оливера Ивановића, додајући да се зна ко стоји иза њега. Она каже да су и том периоду Марко Ђурић и Оливер комуницирали и то преко ње, јер је то Оливер од ње тражио.

Милена Поповић (фото: Јутјуб)

"Не желим да говорим више о тим стварима, то је била политичка кампања, било је страшно. Тај дан када се појавио тај спот, био је један од најгорих у нашем животу. Била је кампања, били су нам противници. Да сам их мрзела тада у тим тренутку - јесам. Ја сам са Марком Ђурићем разговарала тада о томе, он и Оливер су разменили неколико порука. Није ни Оливер њих штедео, али није био толико моћан да узврати на исти начин", рекла је Милена Поповић о споту против Оливера Ивановића који се појавио уочи избора на Косову.

Поновивши своју ранију изјаву да Марка Ђурића сматра пријатељем, Поповић објашњава да је директор Канцеларије за Косово и Метохију уз Оливера Ивановића био од дана када је именован.

Не могу на основу кампање која се водила против њега да кажем да су они криви и инспиратори убиства. Не желим никога да браним, али не желим никога да окривим и
"Марко Ђурић га је безброј пута посетио у затвору. Њихов однос је био одличан, сјајан. То јавност не зна. Тај Марко Ђурић је Оливеру унео телефон у затвор да би могли да се чујемо као породица с њим", открила је Ивановићева невенчана супруга и додала да ту информацију могу да потврде и Оливерови брат и сестра.

Објашњавајући однос између Ивановића и Ђурића, каже да су се они сукобили када је почела кампања за изборе на Косову.

"Били су политички противници зато што нису успели да се договоре, али се јесу договорали. Договарали су се о наступима на изборима, али се нису договорили. Оливер је нешто тражио, али није могао да добије. Они су се ту мимиоишли. Увек када су се сукобљавали, они су преко мене комуницирали", казала је Поповић и додала да је то Оливер од ње тражио говорећи јој да Ђурићу напише ово или оно.

"Ја те поруке имам, за те поруке знају неки други, а сви се сад праве блесави", истакла је Поповић.

"Добро знам ко је Рада Трајковић, о Радоичићу немам добро мишљење"

Она је Ради Трајковић замерила што је предизборну кампању почела на месту убиства Оливера Ивановића, уз оцену да је то лицемерно.

"Добро знам ко је Рада Трајковић, познајем је из Оливерове приче. Знам у каквим су односима били, а зна и она. Док је био затворен ниједном није дошла да га посети. Бесна сам не само на њу, већ на сваког човека који за те три и по године није хтео да посети Оливера, напише му писмо, а данас га користе… Нећу рећи шта је рекла о злочинима који му се стављају на терет, желим да се сабере и каже шта је рекла када је први пут покренута оптужница против Оливера. Она зна у чијем присуству је то рекла. То је срамно, не можеш једног дана за некога да мислиш да је ратни злочинац, а другог дана да га користиш за своју промоцуију. Не дам", нагласила је гошћа Новог дана.

На оптужбе да се сврстала уз садашњу власт јер ради у Влади Србије, Милена Поповић каже да није стала ни на чију страну и да ко год да је био на власти требало је да уради исто и понуди јој посао.

"То је срамно, ја нисам ничији политички противник. Непрестано покушавају да окриве државу Србију за Оливерово убисво, а ја на то не могу да да ћутим… Ја сам на страни истине и нећу да дозволим да било ко окривљује било кога зарад политичке кампање", каже Милена Поповић.

Како истиче, не може да брани било кога, али не жели ни да упире прстом у било кога и оптужује, наводећи да не припада оној групи која може да тврди да Оливера Ивановића нису убили Албанци, већ искључиво Срби и додаје да не може да искључи ни учешће странаца у убиству.

Када је у питању Милан Радоичић, којег приштинске власти истражују у вези са убиством И који је избегао хапшење, Поповић каже да њено мишљење о њему није добро И да о њему зна оно што је чула у Косовској Митровици И од покојног супруга.

"Пратим истрагу у Београду и Приштини. Када се дође до неких конкретних информација упоредићу са информацијама које имам. Не знам да ли је избегао хапшење или у том тренутку није био ту. Време ће показати. Чекам од Приштине њихове информације, а имам доста информација о свима", напомиње Поповић.

Додаје да Оливер није познавао Радоичића, али да га је сматрао човеком који представља неки вид паралелне моћи на Косову и да је повезан са криминалом.

Прочитајте ОВДЕ   зашто ће Рада Трајковић бити опет саслушана.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА