Најновије

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО ВОКЕРУ: Што си урадио у Рачку, урадио си! Прошло је твоје време!

Председник Србије Александар Вучић коментарисао је то што је Вилијам Вокер, бивши шеф Вер. мисије ОЕБС, дошао у Приштину да формира "владу" тзв. Косова.

Вучић (Фото: Јутјуб)

- То је онај “стручњак” што је учествовао у стварању тзв. независног Косова, а сад је за Велику Албанију? Нема ништа Вилијаме од та твоја ћорава посла! Што си урадио 1999. то си урадио, више није твоје време Вилијаме и Србија данас није шака зоби коју можете да позобате - рекао је Вучић, одговарајући на питања новинара приликом обиласка фабрике Меи Та код Обреновца.

Подсећамо, некадашњи шеф Верификаторске мисије ОЕБС-а на Косову, Вилијем Вокер разговарао је у Приштини са челницима Демократског савеза Косова.

Вокер, који је последњих година лобирао за интересе покрета Самоопредељење, стигао је у Приштину свега два дана пошто је тзв. косовски председник Хашим Тачи упозорио лидере ДСК-а и Самоопредељења да што пре формирају нову владу.

Вокер се данас састао и са лидером Самоопредељења Аљбином Куртијем.

Иако су избори на Косову одржани пре три месеца, лидери странака које су добиле највише гласова још нису успели да постигну споразум о формирању нове владе.

Медији у Приштини наводе да има нових понуда на столу и да Иса Мустафа и Аљбин Курти настављају преговоре.

Курти послао последњу понуду Мустафи! Американци праве договор о влади или следе нови избори на КиМ? Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА