Најновије

“ЕУ КОЊУШАР НЕМА ШТА ДА ТРАЖИ У СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ!“ Српска Десница тражи забрану уласка Тањи Фајон у Србију! Ово је главни разлог

Поводом изјаве Тање Фајон да су демократија и слобода медија озибљно угрожени у Србији, Српска Десница огласила се саопштењем.

Српска Десница (Фото: Српска Десница)

У саопштењу Српска Десница наводи да је после Првог светског рата српски народ уложио огромне напоре и жртве у циљу стварања заједничке државе и ослобођење тада „братског“ словеначког народа који је трпео германско угњетавање и асимилацију.

- У Другом светском рату фашистички окупатори прогнали су више од 50.000 Словенаца који су уточиште и братску помоћ нашли у Србији где су боравили обасути љубављу и пажњом до краја рата.- кажу у Српској Десници.

Српска Десница подсећа да су при распаду СФРЈ, Срби били суочени са великом мржњом и неразумевањем од стране словеначког политичког врха (Кучан, Дрновшек, Јанша). 

- Словеначка званична гласила „частила“ су Србе увредама, а Словенци су кренули у отворену сецесију. Њихова ТО свирепо је ликвидирала 46 српских голобрадих војника који су служили војни рок у Словенији. Званична словеначка политика, после сецесије и осамостаљена, наставила је да подржава све декларисане српске непријатеље (повампирене усташе, босанске муџахедине, шиптарске терористе). За сва зла овога света, по Словенцима, криви су Срби и православље.- пише у саопштењу.

Говорећи о тренутној ситуацији у ЕУ и европским интеграцијама Србије, из Деснице кажу да после уласка у ЕУ, словеначки политичари добили су велики утицај у спољној политици ЕУ и користе га обилато против Срба и њихових интереса. 

- Напоменућемо само антисрпску хистерију Петрича, Инцка, Фајон, која је присутна дуги низ година. Крајње је време да се наша званична политика одреди према недобронамерним и лицемерним политичарима и да се забрани улазак у Србију Тањи Фајон због њеног антисрпског деловања. Ова висока чиновница ЕУ испољава у свом политичком деловању мондијалистичко-глобалистичку хистерију лишену смисла према свему ономе што је тековина цивилизације, а зове се национализам и десница. Крајње је време да наша држава одрекне гостопримство онима за које смо криви што постојимо. „Госпођо Фајон, нека хвала, нисмо заинтересовани за ваше услуге“. - 

Демократија и слобода медија су озбиљно угрожени у Србији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА